Sevärdheter i St. Cloud, Minnesota

March 22

Sevärdheter i St. Cloud, Minnesota


St. Cloud är en stad som omfattar dess inställning längs Mississippifloden och dess plats som en av de bästa producerande områden runt om i världen för granit gruvdrift. Den centrala Minnesota Staden ligger ungefär en timme nordväst om Twin Cities och är en viktig destination för mindre orter runt området. Sevärdheter i St. Cloud ansluta människor med stadens historia och naturmiljöer samt ge roliga äventyr.

Summer Family Fun Park

Besökare kan vrida och vända på Summer s 350-fots vattenrutschbana, utöva sin "kör" färdigheter med stötfångare båtar eller go-kart, eller de kan landa den perfekta putt på mini-golfbanor. Detta tema park i utkanten av St. Cloud kan rymma större grupper eller födelsedagskalas med speciella paket och prissättning.

Grupper kan mingla i picknick skyddsrum mitt stora gräsytor som erbjuder en paus från Minnesota solen. Burar erbjuder två nivåer av hastighet för att slå baseball eller soft och antingen uppsättning burar kan reserveras för upp till en timme.

Yngre barn upp till 8 år har sin egen plats att spela som innehåller en mindre go-kart banan och båtar stötfångare. Barn upp till 10 år kan spela i den uppblåsbara hopp huset. En koncession monter serverar snacks, inklusive slushies, läsk, pizza och varmkorv. Parken är öppen dagligen från Memorial Day helgen till Labor Day.

Summer Family Fun Park
Minnesota State Hwy. 23
St Cloud, MN 56301
320-251-0940
summerlandfunpark.com

Clemens-Munsinger Gardens

Clemens och Munsinger trädgårdar är två separata trädgårdar som kantar floden Mississippi och står som en av stadens mest värdefulla attraktioner. En stor del av Munsinger s tegel vägar och andra förbättringar har funnits sedan 1930-talet, när regeringen arbetar projekt hjälpte pussla ihop en del av 14-acre trädgårdens rabatter som sitter i scotch och Norge tallar.

Vid sju tunnland, är det fem nivåer Clemens trädgård den mindre av de två, men skönheten i europeisk stil trädgård är inte mindre lysande. Bland de mest älskade funktionerna är Virginia Clemens rosenträdgård, med mer än 1.100 rosenbuskar.

De två trädgårdar erbjuder allt från skuggälskande växter, perenner, en näckrosdamm och ormbunkar till en vit trädgård modellerad efter de från Sissinghurst Castle i England. Alla blommor och växter namnges och markeras längs slingrande stigar, som också presenterar fontäner, dammar och, oh, ja, två påfåglar som strövar omkring på området.

Trädgårdarna är en frekvent kuliss för bröllop och fria offentliga konserter under sommaren. Vandrade trädgårdarna är gratis, men donationer är uppskattade. Båda trädgårdar är öppen dagligen från slutet av våren genom hösten (öppnings- och stängningstider varierar beroende på vädret).

Clemens-Munsinger Gardens
Riverside Drive och 13th Street SE
St. Cloud, MN 56304
320-255-7216
munsingerclemens.com

Stearns History Museum

Två våningar av skärmar på Stearns History Museum detalj livet i länet under de senaste 150 åren. En fullstor kopia av en arbets granit stenbrott från 1930-talet visar värdet och effekterna av granit industrin på Centrala Minnesota regionen.

Andra uppvisar höjdpunkter modeller av 1850-talet-eran Dakota och Ojibwe Indian Summer loger, fotografier och muntlig historia inspelningar av hur Mississippifloden påverkat områdets utveckling samt en multimedia berättar om hur Sam Pandolfo startade en bil tillverkande företag, Pan Motor Co. i St. Cloud. Ett barns område har hands-on-skärmar.

Museet ansluter till fyra miles av naturstigar i trädbevuxen Heritage Park. En forskningsbibliotek, liten teater och museum butik är också på plats. Museet är öppet dagligen.

Stearns History Museum
235 33. Ave. söder
St. Cloud, MN 56301
866-253-8424
stearns-museum.org


  

Kommentar