Svala Made Hamster Burar

May 7

Svala Made Hamster Burar


Hamstrar är små husdjur som vanligtvis bor i burar. En del djurägare köpa trådburar eller akvarier från djuraffären, men det är lätt att göra din egen hemma av plastbehållare för lagring. När du har konstruerat buren själv, och gjorde hål för ventilation, kan du dekorera den eller ansluta den till andra burar för en sval och unikt hem för ditt husdjur.

Instruktioner

Grundläggande Cage Konstruktion

1 Vrid locket på plast förvaringsbehållare upp och ned. Använd linjalen och markör för att märka ut en rektangel på undersidan av locket. Göra rektangeln 18 inches lång och 6 inches bred.

2 Punktering ett hörn av rektangeln med sax, klipp rektangeln ut. Mäta en rektangel på maska ​​som är två inches bredare och längre än hålet i locket. Skär rektangeln av mesh med sax.

3 superlim mask rektangel över hålet i locket. Om mask lockar, tynga ner med stenar eller annat tungt föremål. Lämnar superlim för att torka i en timme.

4 Fyll botten av plast förvaringsbehållare med två inches av hamster spån. Sänk matskål, hamsterhjul, eller andra leksaker i behållaren. Använd saxen för att peta ett litet hål i sidan av behållaren, och glida monteringskonsolen av vattenflaskan in i hålet för att hålla upp den.

Anpassa Cage

5 Dekorera locket på buren med bubbelfärgpennor. Skriv namnet på hamster, eller rita mönster på locket. Du kan också rita mönster på sidan av buren själv, men som kan blockera din syn på sällskapsdjur.

6 Konstruera en andra bur på samma sätt som den första buren. Använda sax för att klippa ett litet hål i en sida av båda burar. Göra hålen diametern hos en pappershandduksrullen, och skär dem så nära botten av burarna som möjligt.

7 Sätt en änden av pappershandduksrullen in i vart och ett av hålen, vilket skapar en tunnel för din hamster att passera genom mellan burarna. Pressa en sträng superlim runt pappershandduk rulle, där den möter buren, så att rullen inte komma ut och lämna exponerade hål genom vilka hamster kan fly.

Tips

  • Placera inte träleksaker i burarna. Hamstern kommer tugga dem, vilket kan leda till matsmältning frågor.

  

Kommentar