Hur man kontaktar en Modedesigner

June 11

Hur man kontaktar en Modedesigner


Modeskapare är mycket kreativa individer. De ägnar sina liv åt att föreställa nya innovativa konstruktioner och genomföra en kraftfull process för att förverkliga dem. De är i själva verket konstnärer i sin egen rätt, något som har gett dem en stor respekt inom branschen. När du skriver ett papper eller forska karriär, kan du finna dig som vill kontakta en modedesigner för råd och vägledning. Det kan också vara nödvändigt att kontakta dem om att ha en egen ordning görs. Det finns några sätt att modedesigners kan kontaktas.

Instruktioner

1 Besök designerns hemsida. De flesta modedesigners äger domäner som är kopplade med sina varumärken, som erinfetherston.com och erdem.co.uk.

2 Välj "Kontakta sektion på webbplatsen.

3 Hitta kontaktuppgifterna för den typ av förfrågan du vill göra. Informationen är normalt delas upp i sektioner, inklusive kontaktinformation för köpare, arbetssökande, pressfrågor samt huvudkontors detaljer. För allmänna frågor, använda informationen huvudkontor.

4 Skicka ett mail till rätt adress, detalj din begäran om designern, och alla viktiga datum eller tidsgränser som du behöver höra tillbaka från dem.

5 Ring företaget, om ett telefonnummer anges. Ofta designers kommer att reagera snabbare på telefonsamtal än på e-post.

6 Besök designerns showroom eller säte om det är tillgängligt för dig. Där kan du tala med en representant personligen och diskuterar att inrätta ett möte med designern.

7 Nå ut till formgivaren genom hennes sociala medier. Hennes hemsida listar länkar till eventuella befintliga konton. Försöka kontakta henne på Twitter genom ett personligt meddelande eller @ svar. Bli ett fan av designerns sida på Facebook och skriva på sin vägg eller skicka ett meddelande till honom. Sociala medier samordnare, eller konstruktören själv, ofta övervaka dessa platser för att svara att upprätthålla goda relationer med kunder.


  

Kommentar