Hur man gör hudton Lättare

April 9

Om du gillar din hud ljusare och inte alltför solbränna, finns det särskilda åtgärder du kan följa för att hjälpa till att lätta din hudfärg. Om försiktighetsåtgärder inte hjälpa dig att uppnå det utseende du går för, kan du faktiskt bleka huden pigment med tvål som innehåller Kojic syra i det. Tvålen kommer att ytterligare lätta din hud för att ge dig det utseende du går för.

Instruktioner

1 När du går utanför, se till att täcka delar av kroppen som tar emot direkt solljus med solskyddsmedel med minst SPF 45. Använd långärmade kläder för att täcka din hud. Att hålla huden från solljuset kommer att hålla den från garvning.

2 Köp en bar tvål med Kojic syra i det. Denna syra kommer från svamp och flitigt i Asien för att lätta hudpigment. Denna produkt är säker och laglig.

3 Tvätta med tvål varje dag. Se till att du undviker ögonkontakt. Ständig kontakt med munnen så småningom kommer att lätta dina läppar också. Efter flera veckor, kommer din hud vara märkbart lättare.

4 Stoppa användningen av din Kojic syra tvål, och din hud kommer så småningom återgå till sin normala hudfärg. Detta beror på att huden regenerera sig själv efter att du slutat använda tvål.


  

Kommentar