Hur man bakar utan bakplåtspapper

March 11

Hur man bakar utan bakplåtspapper


Bakplåtspapper, även känd som bakplåtspapper eller bakplåtspapper, gör det möjligt att baka kakor, kakor, bröd och mer utan att produkterna fastnar i pannan. Det är vanligtvis tillgänglig i rullar eller ark på matlagning och bakning återförsäljare, liksom på vissa avdelning och stor låda butiker. Kockar anser att användning bakplåtspapper innebär att även klibbiga och kakor glider precis utanför pannan. Det är praktiskt, särskilt om du vill att dina bakverk för att bibehålla en viss form. Du kan dock baka utan papper.

Instruktioner

1 Sätt en klick smör, margarin eller förkortning på toppen av din bakelse borste. Hur mycket förkorta du använder beror på storleken av pannan oljas.

2 Borsta ämnet över hela insidan av bakform, var noga med att belägga sprickor. Pannan ska vara lätt beläggas med förkortningen ämnet.

3 Lägg degen eller smeten i eller på bakplåt och grädda enligt recept riktningar.

4 Ta bort objektet från ugnen och låt den svalna några minuter. Cool cookies för tre till fem minuter. För kakor, vänta 10 till 15 minuter. Quickbreads, såsom muffins och kaffe kakor, kräva omkring 20 minuter.

5 Avlägsna bakverket (er) från bakformen.

Tips

  • För bröd särskilt lätt beläggning pannan med mjöl efter smörjning kan ytterligare bidra till att förhindra produkten från att fastna.

  

Kommentar