Hur Transport Mini Cupcakes

February 14

Hur Transport Mini Cupcakes


Mini muffins är lättare att transportera än vanliga muffins eftersom de passar in vanligare hushållsförvaringskärl. Med mini muffins kan du också göra fler smaker av muffins med samma mängd kaksmet. För att göra en eftergiven mini muffin, fylla muffin med glasyr eller en medföljande smakfyllning genom att placera en spritspåse spets i toppen av muffin och fylla det innan isbildning över hålet. Besprutning ruta där du transporterar muffins med vodka är en enkel, mat-säker metod att sanera rutan.

Instruktioner

1 Välj en skjorta ruta eller rutor som bäst passar alla dina muffins om de sattes sida vid sida. Om du har 12 eller färre muffins, eller föredrar att använda äggkartonger, använda äggkartonger i stället för skjortan rutan.

2 Häll en liten mängd av vår vodka i botten av sprayflaskan och skruva fast topp på ordentligt.

3 Spraya en lätt dimma på alla inre ytor skjortan låda eller äggkartong för att döda eventuella bakterier som muffins kan komma i kontakt med.

4 Placera försiktigt mini muffins i skjortan låda eller kartong. Om du använder en skjorta låda tillåter mini muffins att försiktigt röra sidorna så att de inte kommer att röra sig runt i rutan. Använd pappershanddukar för att fylla någon extra utrymme i rutan.

Tips

  • Sprayen vodka ska vara mycket ljus. Om lådan eller kartongen förblir våt för mer än en minut efter sprutning, vänta tills det torkar att packa muffins. Om muffins läggs i en låda som är mättad med vodka, kommer de att absorbera smak.
  • Om din tur kommer att vara mycket ojämn eller lång, eller om du tror muffins kan vända, förbereda spritspåsen med isbildning, paket muffins, och vänta tills du kommer till din destination till is dem.

  

Kommentar