Royal Caribbean Tillbaka till Back Cruises

June 12

Royal Caribbean Tillbaka till Back Cruises


Royal Caribbean, som grundades 1968 genom en sammanslagning av tre norska rederier, fortsätter att expandera sin 42-plus fartyg och fem varumärken. Det första fartyget, Song Norge, inledde sin trafik 1970. År 1986 Royal Caribbean leasade kustnära fastighet i Haiti kallas Labadee för användning som en privat destination för sina passagerare. Den Cruise Line erbjuder också back-to-back kryssningar, där du bokar två kryssningar på samma fartyg som avgår från samma hamn, ofta med två olika resvägar.

Vision of the Seas

Vision of the Seas, som är 915 fot lång, invigdes 1998 och rymmer 2,435 passagerare. Anmärkningsvärt om Vision of the Seas är sju-däck hög atrium i mitten av fartyget, en klättervägg, solarium med en glidande glastak och den cirkulära Viking Crown Lounge på den översta nivån. Vision of the Seas har en stor mängd glasväggar i allmänna utrymmen för att underlätta panoramautsikt.

Ett exempel på en back-to-back kryssning på Vision of the Seas är oktober till november 12-nätters kryssning som börjar i Venedig, Italien, och reser till Israel, Egypten och Turkiet innan han återvände till Venedig. Tolv timmar senare, Vision of the Seas lämnar Venedig, Italien, för en nio-nätters kryssning till Kroatien, Italien, Frankrike och Spanien innan avstigning i Lissabon, Portugal.

Royal Caribbean Cruise Line
1050 Caribbean Way
Miami, FL 33132
800-256-6649
royalcaribbean.com/

Jewel of the Seas

Jewel of the Seas, som är 962 fot lång, invigdes 2004 och rymmer 2.501 passagerare. Det finns en 10-story glastak i mitten av fartyget, som även omfattar glas hissar som vetter mot havet, en stor inomhus solarium, en golfsimulator, en sport domstol på den översta nivån och en klättervägg.

Ett exempel på en back-to-back kryssning på Jewel of the Seas är mars-april 11-nätters kryssning som reser från Fort Lauderdale, Florida., Till Aruba, Colombia, Panama, Costa Rica och Grand Cayman innan han återvände till Fort Lauderdale. Tio timmar senare, Jewel of the Seas seglar från Fort Lauderdale till Haiti, Colombia, Panama, Costa Rica och Grand Cayman innan han återvände till Fort Lauderdale.

Royal Caribbean International
1050 Caribbean Way
Miami, FL 33132
800-256-6649
royalcaribbean.com/

Liberty of the Seas

Liberty of the Seas, vid 1,112 fot lång, är en av de största kryssningsfartyg som någonsin byggts. Det invigdes 2007 och rymmer 3,634 passagerare. Liberty of the Seas erbjuder omfattande sportaktiviteter, med en våg generator för att surfa ombord, en stor vatten lekplats för barn, en full-size volleyboll / basketplan, en skridskobana, en boxningsring och ett stort gym. De tre-nivå stora matsalen har ett asiatiskt tema, och Windjammer Cafe erbjuder casual dining av många smaker.

Ett exempel på en back-to-back kryssning på Liberty är en sju nätters kryssning maj som seglar från Miami, med stopp i St Maarten, Puerto Rico och Haiti innan han återvände till Miami. Tio timmar senare, Liberty seglar från Miami för en sju nätters kryssning till Haiti, Jamaica, Grand Cayman och Cozumel, Mexiko, innan avstigning i Miami.

Royal Caribbean International
1050 Caribbean Way
Miami, FL 33132
800-256-6649
royalcaribbean.com


  

Kommentar