Hur man gör en brandman SAM tårta

December 11

Hur man gör en brandman SAM tårta


Det är varje mors glädje att skapa den perfekta tårta för sitt barn som har vuxit och utvecklats ytterligare ett år. Varje ung människa vill vara en brandman när han växer upp, så vad bättre sätt att fira en födelsedag än med Fireman SAM. Skapa en brandman Sam födelsedag ta kommer att kräva en viss tid och ansträngning, men det kommer att vara värt det för honom.

Instruktioner

Fireman Sam tårta

1 Baka 2 kakmix, en i en vanlig tårta pan, och den andra i en limpa pan, enligt anvisningarna på förpackningen. Använd den vanliga kakan som kroppen av brandbilen. Ta andra ugn i limpa pan för att skapa hytten av trucken. Stå upp framför hela kakan. Detta kommer att ge dig lastbilar form.

2 Använd den röda glasyren på hela lastbilen. Placera Oreo kakor på de två sidorna av lastbilen för att representera hjulen.

3 Använd svart isbildning att redogöra för front- och sido fönster, dörrar och lampor på framsidan och toppen av lastbilen. Använd den grå isbildning att fylla i fönstren och grill av lastbilen. Den vita isbildning kommer att användas för att skriva på sidan av lastbilen, såsom antalet brandbilen eller märkning av en särskild brandbil sällskap av ditt barns val.

4 Använd godis för strålkastarna och bitar från en riktig leksak brandbil för stegar.

5 Skapa Fireman Sam med Gum pasta och stå honom upp bredvid sin brandbil. Använd gula att göra sina ben och skor. Blå bör användas för hans kropp och solbränna för hans huvud och händer. Du kan använda isbildning för hans ansiktsdrag. Helt enkelt använda karamellfärg för de olika färgerna.

6 Gum pasta är lätt att hitta på nätet, eller så kan du göra din egen. Du kommer att hitta ett recept för gummi klistra i referens i den här artikeln.


  

Kommentar