Så här öppnar ostron med värme

September 21

Ostron med ett stänk av rätt sås kan vara en god start på en ännu bättre middag. Med ostron, men som med alla andra skaldjur, kommer problem när det är dags att gå igenom alla rustning på utsidan. Det finns många metoder för att öppna en ostron. Du kan bända upp den med en kniv eller en skruvmejsel eller knäcka det öppna genom att krossa den mot en sten. De är röriga sätt att göra det. Om du vill vara snyggt och döda alla bakterier som finns i närvarande i ostron innan du sörpla ner dem, använda lite värme för att göra trick.

Instruktioner

1 Sätt ostron i mikrovågsugn på hög värme i en minut eller två, och titta på dem medan värme tillförs. Stoppa mikrovågsugn när ostron öppna, eftersom du inte vill att laga mat ostron - du bara vill ha dem öppnas. Ostron kommer att heta, så var försiktig när du tar bort dem.

2 Koka ostron i några minuter, kontrollera dem ofta för att säkerställa att du inte laga dem. Kokning tar längre tid än microwaving dem, så ge ostron 5 till 7 minuter innan kontroll på dem.

3 Ånga ostron. Ångkokning är perfekt, eftersom du kan stå över ostron och titta på dem hela tiden de är över värmen. De kommer bara över ånga om du försummar dem helt och hållet. Ångande tar längre tid än mikrovågsugnen och koka, men ostron kommer att visa sig bättre än de kommer med andra metoder.

4 Sätt ostron i en broiler eller på en grill. Placera ostron på broiler eller grilla kopp sidan nedåt och stäng locket. Skalet ska öppnas i 7 till 8 minuter.


  

Kommentar