Billiga hotell i Seoul, Korea

July 9

Billiga hotell i Seoul, Korea


Seoul, Sydkorea, livliga både lokalbefolkning och turister. Denna huvudstad representerar Korea företag, utbildning och modern kultur. Seoul är väl känt för sin Seorae Village, eller "French Village" --- en liten enklav som är speciellt hem för fransmännen. Stora franska företag såsom Carrefour, TGV, och Renault avvecklas här. En populär stad för turister, är Seoul hem för många hotell.

Saerim Hotel

Saerim Hotel ligger mitt i hjärtat av staden. Nära hotellet är några populära platser av intresse, inklusive Insadon-gil, Nam Sam Tower, National Folklore Museum och Lotte World. Saerim Hotel har en uppsättning av faciliteter som gratis trådlöst internet, rumsservice 24 timmar och tvättservice. Alla rum är utrustade med färgad TV med kabel och / eller satellit-anslutning, filmen paket, en telefon, mobiltelefoner vid uthyrning begäran, och en rymlig garderob. Gäst badrum har värmare och en utarbetad uppsättning val toalettartiklar. För snäva säkerhetsåtgärder samt komfort och lätthet, kan du välja att utnyttja rummet intercom tjänsten.

Saerim Hotel
192-17, Gwanhun-Dong Jongro Gu
Seoul, Korea, 48.735
+ 02-739-3377

Tiffany Tourist Hotel

Tiffany Tourist Hotel ligger i uptown distriktet Kangnam och är strategiskt beläget nära World Trade Center, Korea Exhibition Center, ASEM Tower, och high-end varuhus och modebutiker. Ett budgethotell, är Tiffany Tourist ganska snygg och erbjuder sofistikerade ställs anläggningar. Alla rum är utrustade med moderna faciliteter på rummet och har väl underhållna badrum. Höjdpunkterna Anläggningarna på Tiffany Tourist är tvätten och järn tjänster, trådlös Internetuppkoppling och varm måltid rumsservice. Anvisade för rökning rum finns också, som hela hotellet är idealiskt en rökfri zon. Alla rum är dekorerade med målningar och eleganta möbler.

Tiffany Tourist Hotel
132-17, Chungdam-Dong, Kangnam-Ku
Seoul, Korea 135-957
+ 02-545-0015
tiffanyhotel.com

Dodo Tourist Hotel

Dodo Tourist Hotel är ett av de val hotell i Seoul. Tillhör Yeoungdeungpo, har en strategisk plats där både affärs- och nöjes frodas. Dodo Tourist har tre typer av rum --- Superior, Deluxe och VIP --- men alla rum är väl utrustade med vanliga bekvämligheter som telefoner, kabel-/ satellit-TV och trådlöst internet. Markera funktioner inkluderar en minibar, te och kaffe service, varm måltid rumsservice och tvättservice. Bästa valet för affärsresenärer, har varje rum i Dodo Tourist en persondator. Dodo Tourist har också en massage och en egen cocktaillounge.

Dodo Tourist Hotel
94-154, 2ga, Yeongdeungpo-dong, Yeongdeungpo-gu
Seoul, Korea 150-032
+ 2-2672-3535


  

Kommentar