Hur man sätter i Peekaboo Höjdpunkter hemma

June 10

Hur man sätter i Peekaboo Höjdpunkter hemma


Att sätta höjdpunkter i håret kan omedelbart göra en tillfällig frisyr sticker ut. Till skillnad från synliga höjdpunkter är Peekaboo höjdpunkter dolda under håret. Höjdpunkterna blir synliga när du flyttar eller delar håret på ett visst sätt. Istället för att betala en frisör att placera dolda höjdpunkter i håret, kan du spara pengar och göra jobbet själv. Med en överstrykningspenna kit och rätt appliceringsmetod, kan du förvandla din look hemma.

Instruktioner

1 Skär folie i remsor som är ungefär 3 inches bred och en tum längre än längden på håret. Klipp en remsa av folie för varje markering du planerar att sätta in.

2 Sätt på en gammal T-shirt eller en barberare cape och skydda händerna med engångshandskar.

3 Förbered markering färg beroende på förpackningsinstruktioner. Detta kan innebära att blanda färg med en framkallningsmedel i en liten bricka som finns i de flesta kommersiella markerings kit.

4 Fäst det översta lagret av håret på toppen av huvudet, så att du har enkel tillgång till håret under. Gör en cirkulär del i håret på toppen av huvudet med baksidan av en råtta-tail kam. Använd ett klipp eller hår slips för att säkra håret på toppen av huvudet.

5 § av en 1-tums bit hår som du vill lyfta fram. Justera bredden på håret, för att göra höjdpunkten mer eller mindre märkbara.

6 Placera folieband under hårstrån du vill färglägga. Folien måste nå från rötterna av håret hela vägen till tips.

7 Doppa en färg pensel i färgen. Dra borsten över hårstrån. Mätta hårstrån helt. Börja vid rötterna och flytta nedåt till tips.

8 Vik folieband på mitten med håret packade inuti. Håll vika folien i hälften tills den möter hårbotten. Vik de öppna sidorna av folien inåt för att skapa ett litet paket. Låt markeringsfärgen för att arbeta på håret under den tid som anges på instruktionerna på förpackningen. Markera så många strängar på detta sätt som du önskar.

9 Vik folien, med början på den första delen du sätter i håret. Tvätta färgen ur håret med vatten. När vattnet är klart, tillämpa ett balsam för färgat hår. Skölj balsam och styla håret som vanligt.

Tips

  • Gör en del test 48 timmar innan höjdpunkt i ditt hår. Använd en bit hår på baksidan av huvudet för att utföra testet på. Avbryta markeringen processen, om du ogillar resultatet eller irritation uppstår.

  

Kommentar