Hur man ställer in en potatis Bar

June 4

Under mina år av läger rådgivning fanns alltid en måltid som jag visste att jag kunde se fram emot åtminstone en gång i veckan. Den måltiden var potatis bar. Nu, efter att ha bott i Idaho och se hur de sanna potatisälskare fixa sina spuds, jag har en säker eld sätt att tillfredsställa hela familjen med denna enkla att sätta ihop potatis bar.

Instruktioner

Hur man ställer in en potatis Bar

1 Det första steget är att förbereda din potatis. Nu finns det en massa olika sätt att laga din spuds. Vad jag rekommenderar är att täcka potatis i stanniol och bara sitta den på ugnen rack för en och en halv timme vid ca 350 grader. När potatisen är klar, skär dem på längden som på bilden ovan och använd en sked att ösa ut alla insidor i en skål. Var noga med att inte bryta huden eftersom det kommer att bli skålen för att sätta potatisen tillbaka till. I skålen av potatis inälvsprodukter plats ungefär hälften av kub av smör, 2 msk vitlök salt och lök salt, peppar och kosher salt för varje 4 stora potatisar. Blanda väl. Tillsätt mjölk till önskad konsistens.

2 Därefter skopa potatisblandningen tillbaka till potatisskalen och ligger på en tallrik. Det är allt du har att göra med potatisen. Om du verkligen vill att du kan bara kasta hela potatisen direkt ur ugnen på plattan för en mer rustik potatis bar, men jag tenderar att vilja två gånger bakade potatis som vi gjorde i steg ett.

3 Nu är det dags för toppning. Släcka taco kött, ost (både strimlad och nacho), tärnad tomat, oliver, bacon, gräddfil, gräslök, och allt annat du någonsin kunnat föreställa oss att sätta på ett bord. Lägg till några sallad och tortilla chips så att människor kan välja att gå ur potatis och göra en taco sallad istället för att ge variation.

4 Nu är det dags att ringa middag bell. Dina hungriga munnar kan välja allt från potatis med vanligt smör och salt, till en helt laddad spud att hålla dem nöjda för resten av natten.

Tips

  • Vara kreativ. Ju fler saker som du måste sätta ovanpå den bättre.

  

Kommentar