Hur man identifierar en American Pit Bull Terrier

March 15

Hur man identifierar en American Pit Bull Terrier


Den amerikanska Pit Bull Terrier, som ibland kallas en ABPT är en hund som har ett mycket dåligt rykte i amerikanska tack vare sin historia. Arten var uppfödd från Bull och Terrier raser århundraden sedan som en grop kämpe. Ja. Det var uppfödd för att kamphundar och predatorial djur i en grop för att roa en folkmassa. Tekniskt denna hund passar in i Mastiff kategorin, och är mycket kraftfull trots sin ringa storlek. I själva verket den här hunden är ivrig att behaga sin herre och gör en utmärkt brukshund och följeslagare under förutsättning att det har varit väl upp och behandlas på lämpligt sätt. Många olika typer av mutt och nära förvildade hundar, som verkligen är farliga för människor, likna ABPT. Av den anledningen här är en guide om hur man identifierar den relativt godartad American Pit Bull Terrier.

Instruktioner

Identifiera en American Pit Bull Terrier

1 Börja med att titta på hundens allmänna formen och bygga. Hunden bör vara ca två fot hög vid skuldran och kan väga mellan 35 och 55 pounds. Vissa konton groptjurar gående en monstruös 110 pounds existerar, men dessa är felaktiga och är i själva verket hänvisar till hälften raser eller olika arter av hund helt och hållet. Man bör få en övergripande känsla av makt från hunden. Det bör tjock överkropp och kraftigt muskulatur med korta stadiga ben och kraftfulla skuldror för att medge hundens överraskande agility. Svansen skall vara tunn, intetsägande och höll låg ungefär halvvägs till marken. De flesta hundens organ avsmalnar i bredd närmare ner mot hundens bak, men detta bör inte. Det bör vara en tjock rektangel.

2 Titta på hundens päls. Hundens päls ska vara kort, slät och glänsande. En ABPT kan komma i valfri färg eller mönster, men pälsen visas alltid att lysa i solen. Vid beröring huden under pälsen är mycket tjock, men hålls tätt mot kroppen. Detta är både att göra det svårare för en angripare att tränga igenom hundens hud och förhindra en angripare från att få ett enkelt grepp eller bita på en lös veck eller flik.

3 Undersök hundens huvud. Det bör hållas upp av ett massivt tjock hals som skulle dvärg baksidan av skallen och få det att verka små i jämförelse, men det är i själva verket en mycket större skalle än man kunde förvänta. Det bör vara särskilt bred och bred över kinderna, inte minskar mycket ner nosen, för att möjliggöra för de stora tänder och stora kraftiga käkmusklerna. Ögonen bör fastställas brett isär och infälld beskyddande i skallen, kan de vara någon annan färg än blå. Öronen bör sättas långt tillbaka och på sidorna av huvudet och vara något formlösa och floppade över. Om hunden matchar denna beskrivning då du tittar på en renrasig American Pit Bull Terrier.

Tips

  • De naturligt aggressiva tendenser ABPT riktas mot andra djur, inte människor. Detta är en olycklig kvarleva från den tid då en ABPTs Syftet var att kämpa för underhållning av andra. Men med lite träning och rätt socialisering denna ras kan klara sig bra med andra djur. Huruvida de är utbildade att de är mycket skyddande av andra barn och kan enkelt hantera behandlas ungefär en hög smärttröskel. Den fruktansvärda rykte denna ras blir tack vare alla McDonnell och vilda hundar som angriper människor som media etiketter felaktigt som ett verk av amerikansk pitbullterrier. I själva verket denna ras är mycket lojal, kärleksfull och ivriga att behaga. Om man ska ske över en herrelös hund som verkar vid första anblicken du bör definitivt inte närma sig den eftersom det finns en risk för att djuret inte har socialiserats eller har missbrukats. Om detta skulle inträffa så är det en ganska bra antagandet att en hund skulle attackera, men detta kan sägas om någon annan hundras som har behandlats på samma sätt. Det råkar vara så att ABPT är mycket starkare och mer kunna göra skada än de flesta andra arter bör de illa. Även om en ABPT kan vara mild, är de fortfarande kraftfulla djur till en sådan bevarad som en favorit aktivitet drar eller dra runt tunga föremål eller vikter.
  • Inte hålla ett ABPT med andra okända djur som det har kapacitet för våld och kommer att skada ett annat djur om det känns det eller dess ägare är hotad på något sätt. Lämna inte ett ABPT utomhus eller under längre tidsperioder. Detta kan resultera i att hunden utveckla en antisocial personlighet som är mindre förtroende för människor, eroderar några hämningar mot våld de kanske har haft.

  

Kommentar