Hur man köper en resa Trailer

May 1

Hur man köper en resa Trailer


Fritidsfordon (RVS) finns i en mängd olika utföranden. En av de mest populära typen av husvagnar är resor släpvagn. Till skillnad från husbil husvagnar, gör en resa släpvagn innehåller sin egen motor och drivutrustning. Istället är resor släpvagnar ansluten till baksidan av en lastbil eller bil och drog. Husvagnar kan parkeras i RV läger och är ett bekvämt alternativ att vistas på ett hotell. Det är viktigt att noggrant bibehålla din resa släpvagn och regelbundet inspektera hjulen och utsidan av RV för slitage eller skada.

Instruktioner

1 Bestäm om du vill ha en ny eller begagnad resa släpvagn. En begagnad resa släpvagn kommer att vara billigare än en nyare modell, men du kan ha mindre urval. Nya husvagnar kan köpas på några stora idrotts bra butiker eller på en RV butik. Du kommer att kunna turnera modeller före köp.

2 Bestäm vilken storlek resor trailer du vill. Resor släpvagnar varierar i längd från 12 till 35 fot. Din familj storlek, mängd bagage, längd resa och frekvens av resor kommer att avgöra vilken storlek resor trailer du vill.

3 Bestäm var du kommer att lagra resor släpvagn. Mycket små husvagnar kan ha möjlighet att sitta i din uppfart, men om du köper en större modell kan du behöva hyra en plats att parkera den.

4 Bestäm vad planlösning du vill. Resor släpvagnar är tillgängliga i en mängd olika planritningar. Du kan välja en resa släpvagn med en inbyggd kök, vardagsrum och badrum. Vissa resor släpvagnar har separata sovrum, medan andra har soffor som omvandlas till sängar.

5 Ta det för en provkörning. Oavsett om du köper en ny eller begagnad resa släpvagn, begära att få modellen för en provkörning innan du förbinda sig att köpa den. Även om du älskar det inre av resor släpvagn, kan du upptäcka under en provkörning att modellen är skrymmande eller svåra att dra.

6 Be om en rabatt. När du är redo att köpa en resa släpvagn, se till att be säljaren om en rabatt. University Federal Credit Union noterar "Vissa RV återförsäljare lägga regelbundet femtio procent till deras" frågar priser. " Om säljaren inte är villig att förhandla om priset, ta reda på om butiken du köper från har en årlig försäljning. Detta kan vara ett bra tillfälle att komma tillbaka och få resor släpvagn du vill ha till ett reducerat pris.


  

Kommentar