Hur man gör frukt skålar för Edible Arrangements

July 21

Hur man gör frukt skålar för Edible Arrangements


Ätbara arrangemang göra användbara bordsdekorationer för fester. Med hjälp av en fruktskål ger färg och konsistens till arrangemanget. Frukt skålar skapa en annan ätbar element dekoration. Gör ätbara arrangemang av bitar av frukt, bitar av ost eller bitar av choklad eller godis. Skapa skålar av livsmedel som ett särskiljande sätt att presentera frukt.

Instruktioner

Hur man gör Edible Arrangements i frukt skålar

1 Skiva ananas och äpplen i två-tums kuber. Tvätta och skrov jordgubbar. Använd en melonbollare att ösa ut bollar av melon. Ta druvor från stjälkarna.

2 Placera diverse frukt på spett. Använd en mängd olika frukter för att fylla i varje spett. Lämna 4-inches gratis på botten.

3 Skiva en ananas, vattenmelon, cantaloupmelon eller annan typ av melon i halv. Vem som helst av dessa kan användas som skålen för grillspett. Om du använder en melon, ösa ut och kasta fröna och massa. Vattenmeloner och ananas förblir halveras; inget som behöver tas bort.

4 Stick de frukt lastad grillspett i den förberedda fruktskål. Flytta spett så djupt som möjligt utan att tränga igenom skalet. Ordna spett, så centrum grillspett står vertikalt. Lägg till fler grillspett cirkulärt runt centrum. Placera dessa grillspett med en liten vinkel, vilket ökar vinkel som du når det yttre skiktet grillspett.

5 Istället för att bara frukt, blanda i bitar av ost. Lägg hårdost skuren i 1-tums rutor. Använd bitar av skinka också. För en dessert arrangemang använder bitar av choklad eller andra godis som kan genomborrat med en spett.

Gör en ätlig skål för en frukt arrangemang

6 Skär all frukt utom bär i 1- eller 2-tums rutor. Tvätta och skrov jordgubbar. Ta bort alla små stjälkar bort av andra bär.

7 Halvera en vattenmelon, cantaloupemelon eller annan typ av melon. Ta bort all frukt utom ett tunt skikt intill svålen. Skiva upp den avlägsnade frukten för användning med resten av frukt bitar i frukten skål.

8 Lägg till alla cut-up frukt och bär tillbaka till den nyskapade skål. Frukt i en variation av färger, strukturer och former bidrar till skönheten i den ätbara arrangemang. Servera med en stor sked.

Tips

  • Ta arrangemang till skola parterna för ett hälsosamt alternativ till godis och muffins.
  • Bananer fungerar inte bra i fruktarrangemang. De bruna alltför snabbt.

  

Kommentar