Hur får man en Septum Piercing

July 17

Hur får man en Septum Piercing


Även de vanligaste nasal piercingar är vanligtvis genom näsborren, många människor väljer en piercing genom skiljeväggen. Septumet är skiljeväggen mellan näsborrarna och är gjord av brosk. Septum piercingar var mycket populär bland vissa indianstammar. Prata med en piercing professionell om dina planer på att få en septum piercing att vara säker på att det är rätt piercing för dig.

Instruktioner

1 Välj de smycken du vill ha när du får din septum piercing. Ett stort utbud av smycken kan bäras med septum piercingar. Dessa typer av piercing inkluderar skivstång liknar de som bärs med bro piercingar, små ringar med pärlor bundna eller lubb formade smycken som är krökt vid varje ände för att förhindra att smycken lossnar.

2 Förbered dig för den smärta du kan uppleva när du får ett septum piercing. På grund av den mängd av nerver i näsan, kan septum piercingar vara oerhört smärtsamt beroende på personen och hans tolerans för smärta. Healing tar i allmänhet cirka 3 månader, men det kan ta bara några veckor, och kan åtföljas av svullnad, mindre blödning och smärtsam sträckning av brosk.

3 Låt piercer att raka din överläpp och området kring näsan om det behövs. Om du har något hår i näsan, kan din piercer också behöva trimma eller raka den för att se till att det inte stör piercing. Försök att rensa näsan av en blockering på grund av förkylning eller allergi innan du går till piercing att undvika pinsamheter.

4 Sitt så lugnt som möjligt i genomträngande stol medan piercer rengör området din septum som genomborras med antibakteriell tvål eller desinfektionsmedel. Piercer kan markera det område som genomborras med en tillfällig markör för att se till att han kan tydligt se fläckarna där piercing ska ange och avsluta.

5 Gör dig redo för det område som ska hållas på plats med en liten klämma. Klämman kommer att tillämpa en liten mängd av tryck på membranet som försiktigt kan bedöva området innan den genomborras eller låta piercer lätt bedöva området med ett bedövningsmedel. Använda klämman kommer också att piercer att sätta nålen som används för piercing enkelt genom fläckarna han har tidigare markerade för insättning.

Tips

  • Professionella piercing salonger kommer inte att utföra piercing på någon under påverkan av alkohol eller narkotika. Inte har en piercing utförs i någon piercing salong där du ser människor under påverkan emot piercingar.

  

Kommentar