Hur man gör frukt skulpturer och arrangemang

December 22

Frukt arrangemang och skulpturer är en läcker alternativ till den traditionella blombukett eftersom fruktarrangemang är ätliga. De erbjuder också samma grad av att arrangera kreativitet och är ett unikt sätt att sprida glädje. Med lite uppfinningsrikedom, tålamod och experiment, skulpterade fruktcenter är rimliga projekt, både svårighetsgrad och tid.

Instruktioner

1 Dra ut din design idé på papper och vision vilka färger du vill att din arrangemang ha. Plocka frukt enligt din design och färgsättning.

2 Bestäm vilken frukt du kommer att lämna hela och vilka du kommer att skära in mönster.

3 Spett hela frukter på dina långa kebab klubbor och ställ åt sidan.

4 Slice öppna frukter du kommer att göra mönster med, och ge dem platta kanter på båda sidor. Använd kakmått att skära ut design former önskas.

5 Scoop melon bollar med melon scooper. Fäst melon bollar att utforma utskurna centra med tandpetare eller lämna dem fristående genom att sätta dem på pinnar.

6 Linda skumbasen i silkespapper. Placera skum i botten av vasen.

7 Fyll återstående bottenutrymme i vasen med silkespapper. Göra vävnads bollar genom scrunching små remsor av papper eller fyll botten med papper och fluff ändarna upp mot toppen av vasen.

8 Sticka de nedre ändarna av de skewered fruktstycken in i skummet. Variera höjden av masterna genom att använda sax. Lägg till flera bitar av frukt till spett (till exempel flera melon bollar eller druvor på en pinne) för att lägga variation till ditt arrangemang.

9 Steg tillbaka och utvärdera ditt arrangemang när alla frukt pinnar har satts in. Kontrollera om symmetri och estetiskt värde och lägga till eller ta bort frukt pinnar tills skulpturen är som du vill ha det.

10 Avsluta genom att lägga till några speciella godsaker, som dekorativa bukett markörer eller vald choklad-doppad frukt.

Tips

  • Vissa frukter är bäst att lämna hela, såsom jordgubbar, som redan har en knopp-liknande utseende. Mer aducerade frukter som honungsdagg, cantaloupemelon eller ananas kan skäras till former lätt. Icke-sörjig frukt fungerar bäst (druvor, jordgubbar, ananas, meloner, mandarin bitar, cantaloupes och mango).
  • Undvik frukt som bananer och äpplen som blir bruna när de införs till syre. Vidta åtgärder frisk, annars kommer de att brun efter alltför long.Knives är vass så kom ihåg att övervaka eventuella barn och titta på fingrarna samtidigt som man skär frukt.

  

Kommentar