Hur Pop Popcorn i brand

June 8

Hur Pop Popcorn i brand


Omedelbar, pre-smörade popcorn i en mikrovågssäker påse kan erbjuda bekvämlighet och brist på röran, men det kan inte konkurrera med poppar popcorn över öppen eld för atmosfär och roligt. Mer praktiskt, kan du befinner dig i en situation där du har tillgång till en brand, men inte en mikrovågsugn - när camping, till exempel - och ändå har ett sug efter popcorn som inget annat kan tillfredsställa. Lyckligtvis, popping popcorn över öppen eld med en öppen eld popcorn Popper - ett verktyg som utformats speciellt för denna uppgift - är en ganska enkel process.

Instruktioner

1 Placera cirka 4 msk. av popcornkärnor i popcorn Popper, lägg sedan till oljan och skaka försiktigt för att belägga kärnorna.

2 Håll i handtaget på popcorn Popper stadigt och lyft Popper att sväva precis ovanför elden.

3 Skaka popcorn Popper kraftfullt för att förhindra kärnorna från att brinna. Inom ungefär en minut du kommer att börja höra popcorn börjar explodera inom Popper. Fortsätt att skaka popcorn Popper hela processen att göra popcorn.

4 Lyssna noga på popping popcorn och notera frekvensen av pop. Ta bort popcorn Popper från elden när hastigheten av knäppande börjar sakta ner, ungefär två till fyra minuter från det att du började värma upp popcorn.

5 Låt vattenkokaren svalna något innan den öppnas. Du kan höra några poppar även efter att ta bort grytan från värmen; ger det en stund att kyla kommer att hålla alla popcorn inuti.

6 Öppna vattenkokare och häll popcornen i en skål, om du har en. Applicera salt och smör smak till popcorn.

Tips

  • Om handtaget på din popcorn Popper är gjord av metall i stället för trä eller annat isoleringsmaterial, linda en tjock tygstycke runt handtaget flera gånger för att undvika att bränna sig. Vira trasan i slutet av handtaget och inte nära nog till branden att riskera att sätta duken lyser av misstag.
  • Popcorn Popper blir mycket varmt när du tar bort den från elden. Var försiktig och undvika direkt vidröra den tills den har svalnat till en säker temperatur.

  

Kommentar