Vad går bra med Scalloped potatis?

February 13

Vad går bra med Scalloped potatis?


Uddig potatis är en bakad gryta bestående av lager av tunt skivad potatis och en sås av något slag. Om du vill sparka dem upp ett hack, lägga till lager av tunt skivad lök och ost. Vissa människor strö också ströbröd ovanpå. Uddig potatis går bra med ett antal livsmedel på grund av deras krämiga deliciousness.

Fjäderfän

Vad går bra med Scalloped potatis?

Cornish höns går bra med Uddig potatis.

Alla typer av fjäderfä går bra med Uddig potatis. Från kyckling och kalkon till anka, gås och fasan, Uddig potatis är en idealisk ackompanjemang. Förbered köttet som du vill: bakat, grillat, kokt, stekt, sauterade, lödda, stuvad, sjuda, kokt eller kokt. Som en bonus, är en presentation av en köttbit bredvid potatisen en fest för ögat.

Nötkött

En saftig stek tillagas till perfektion är en annan idealisk Uddig potatis ackompanjemang. Använd alla biff cut är din favorit: t-bone, flank, kjol, hängare, ytterfilé eller filet mignon. Andra typer av nötkött prova är bringa, revbensspjäll, kabobs, filén eller ett revben grillat. Även köttbullar med eller utan sås eller en köttfärslimpa av köttfärs eller malda chuck arbete.

Fläsk

Vad går bra med Scalloped potatis?

En stekt fläsk kompletterar Uddig potatis.

Ham är en annan komplement till Uddig potatis. Beredd på något sätt, med eller utan sås, skinka och Uddig potatis gå ihop som popcorn och smör. Eller prova andra typer av fläskkött, såsom en mager fläskkotlett eller ett par saftiga Kielbasa korv. Andra typer av korv fläsk arbete lika bra.

Fisk

Fisk ser fantastisk sitter bredvid ett torn av Uddig potatis på en plåt. Nästan alla typer av fisk arbetar sedan potatisen inte har en överväldigande smak. Marinera fisken innan matlagning det att säkerställa att den har den variant som krävs för att konkurrera med den krämighet i potatisen. Lägg till några kryddor, såsom örter och kryddor, till marine fisk. Några av fisk val att försöka inkludera tonfisk, haj, lax, guldmakrill, snapper, hälleflundra och atlantisk soldatfisk.

Grönsak

Vad går bra med Scalloped potatis?

Kronärtskockor följa scalloped potatis väl.

Nästan alla typer av grönsaker går bra med Uddig potatis, men de som inte färgen på gräddvita potatis är den mest visuellt tilltalande när plätering. Överväga portion grillad sparris, glaserade morötter eller fyllda tomater vid sidan av Uddig potatis. Andra alternativ inkluderar en trädgård sallad, zucchini, butternut squash, grillad majs, citron-zested gröna bönor, sautérade bok choy, aubergine eller karamelliserad brysselkål.


  

Kommentar