Hur kan man få en Dogo Argentino

August 26

Hur kan man få en Dogo Argentino. Dogo Argentinos eller Dogos, är stora hundar med en pit bull utseende. De har en kort vit kappa och är extremt aktiva hundar som tycker kraftig motion, såsom löpning. Även om det kan tyckas att höja en Dogo är densamma som att höja någon annan hund, finns det vissa saker som måste göras på olika sätt.

Instruktioner

1 Få regelbunden veterinärvård för din Dogo. Detta är mycket viktigt för alla hund, men på grund av sin storlek, är en Dogo mer benägna att gemensamma problem. Regelbundna kontroller hos veterinären kommer att bidra till att minska risken för dessa problem. Se till att du Dogo får alla skott som behövs.

2 Mata din Dogo en premie hundmat gjord för stora hundar. Detta kommer att hjälpa din Dogo att växa i en lämplig hastighet så att den kan stanna så frisk som möjligt. Över mata din Dogo kan orsaka att gå upp i vikt för snabbt och detta kan leda till hälsoproblem såsom hjärtsjukdomar och fetma.

3 Lär dina Dogo grundläggande kommandon. Dogos är stora hundar och någon stor hund kan vara farlig om den inte lärs ut grundläggande kommandon som sitter och komma. En del av att höja din Dogo lär det att du är chefen och lära den att respektera dig som ledarhunden eller leader of the pack.

4 Umgås din Dogo med andra djur och människor. Varje hund som är under socialiserade kan reagera på ett negativt sätt när det sätts runt okända människor eller djur. Detta kan bli farligt. En väl socialiserade Dogo är lugn när det är ute bland folk.

5 Använd ett koppel när du är ute bland folk. Du kan använda antingen en krage eller sele på Dogo. En sele kan göra det lättare att kontrollera din Dogo om det drar en hel del.

6 Vara en ansvarsfull djurägare. Dogos är aktiva och vill hoppa, och de är kraftfulla. På grund av detta, är det bäst att ha ett högt staket, åtminstone 5 fot hög, om din Dogo hålls utanför. Dogos kan bryta binda ut kedjor så denna metod är oftast osäkra.

7 Motion med Dogo. Dogos har en hel del energi, så du måste hitta sätt för din Dogo att utöva den energin. En uttråkad hund med energi kan vara en destruktiv hund.


  

Kommentar