Making Cat Trees

June 17

Making Cat Trees


Katt träd är strukturer som du placerar inomhus för att ge din katt något att klättra. Du kan hitta färdiga katt träd på djuraffärer och vissa hem butiker, men de är dyr. Men du kan spara pengar genom att göra ditt eget träd. De flesta av de varor du behöver för att bygga din egen katt träd kan hittas runt ditt hem, såsom plywood, matta klipp och trädgrenar.

Instruktioner

1 Skär en bas för din katt träd ur en bit av plywood som är minst en tum tjock. Mätningarna av din bas bestäms av de dimensioner som du vill använda för ditt färdiga träd. Basen bör vara åtminstone en tredjedel av storleken på toppen av ditt träd kommer att bli. Till exempel om toppen av ditt träd kommer att vara 9 fot i bredd, bör basen vara 3 feet i kvadrat.

2 Välj en stor trädgren från utsidan med en diameter på minst 6 inches. Detta kommer att vara den huvudsakliga strukturen av trädet och ge de olika sittpinnar. Använda en handsåg för att skära bort eventuella lem från grenen som inte är minst 2 inches i diameter. Skär botten av grenen för att göra den platt.

3 Desinficera trädgren med hjälp av en pensel som har doppats i blekmedel. Bleach kommer att döda någon mögel eller buggar som finns på grenen. Blötlägg hela branschen med blekmedel. Placera filial utanför torka ordentligt i solen.

4 Behandla din trädgren med en pensel doppad i en färdigköpta svampmedel. Fungicider kan hittas på din lokala hem förbättring butik. Detta förhindrar svamp från att växa på grenen. Blötlägg hela gren med fungiciden och sedan placera grenen utanför torka ordentligt i solen.

5 Täck behandlade trädgren med en akryl trä sealer. Måla hela grenen att täta och skydda den. Låt gren torka helt.

6 Placera den avskurna ändan av grenen mot mitten av plywood bas. Använd träskruv för att fästa trädgren med plywood bas.

7 Skär flera abborre plattformar för din katt träd. Du kan använda valfritt antal plattformar. Varje plattform bör vara minst 18 inches kvadrat.

8 Använd träskruvar för att fästa alla dina abborre plattformar till trädgren. Plattformarna vilar på benen i trädgren. Placera plattformarna på trädgrenar. Använd träskruv för att fästa plattformarna till trädgrenar. Placera en skruv varje fyra inches där plattformen kommer i kontakt med trädet lem.

9 Täck plattformar med matta klipp. Använd mattan lim och en häftpistol att säkra klipp och avsluta din katt träd.

Tips

  • Om du vill att din katt träd för att vara en permanent, icke-rörliga struktur, anser skruva plywood bas i golvet. Detta kommer att göra trädet mer stabil.

  

Kommentar