Hur man överför från LGA till JFK

July 8

Hur man överför från LGA till JFK


LaGuardia flygplats och John F. Kennedy-flygplatsen i New York City har överföringar mellan flygplatser. Du har möjlighet att boka en privat bil, betraktar en cab eller ta en shuttle. Skyttlar och hytter är beläget strax utanför bagageutlämningen områden på båda flygplatserna. Privata bil tjänster finns i marktransport området båda flygplatserna.

Instruktioner

1 Ta en shuttle. LaGuardia erbjuder tre pendlar mellan LGA och JFK flygplatser; ETS Air Shuttle (718-221-5341), Alla län Express (914-381-4223) och New York Flygplatsservice Express Bus (718-875-8200). Ring för att göra en reservation med någon transfer. Priserna varierar från $ 12 till $ 33 och restiden mellan LGA och JFK är i allmänhet mellan 45 och 60 minuter.

2 Hagel hytt. En uniformerad taxi avsändare ligger i marktransport. Hon kommer att ordna en cab att ta dig upp omedelbart och koppla dig mellan flygplatserna. Enligt hamnmyndigheten webbplats (se Referenser), är avgiften för en cab från LGA till JFK mellan $ 25 och $ 29, men oftast hittar du att det är mer än så, beroende på trafiken.

3 Boka en van eller limo med en privat tjänst. När du avslutar din plan, att huvudet till marken transportinformation centrum i bagageutlämningen boka en van eller limo att transportera dig från LaGuardia till JFK. Priset varierar beroende på vilken typ av fordon du väljer att boka.


  

Kommentar