Hur kan man få en baby Barn Swallow

May 22

Hur kan man få en baby Barn Swallow


Ladusvalor, med sina djupt kluven svansar, är intressanta fåglar som livnär bara när de flyger. Den unge av denna art kallas altricial, eftersom de kläcks naken och hjälplös. Barn svälja spädbarn gapa typiskt att begära mat och inte alltid måste hanteras överdrivet, men det är ändå en utmanande art bakåt.

Instruktioner

1 Se till att föräldrarna har övergett ungen genom att observera det på avstånd. I många fall kommer föräldrarna återvända och fortsätta att mata ungen.

2 Placera ett antal lager av silkespapper på botten av en glass badkar och sätta ladan svälja i denna konstgjorda boet.

3 Placera en elektrisk värmedyna på botten av en kartong som är större än glass badkar och placera glass badkar på värmedynan inuti lådan. Ställ in värmedynan till mellan 90 och 95 grader Fahrenheit. Placera hälften av glass badkar på värmedynan, så att svälja kan flytta bort från värmekällan om det väljer att. Minska denna temperatur med 5 grader Fahrenheit varje vecka efter ungen utvecklar fjädrar.

4 Förbered en blandning av en matsked av kommersiell insektsätare diet och en matsked av malet kött. Lägg till en nypa en veterinär vitamin- och mineraltillskott till denna blandning.

5 Doppa en ren barns pensel i blandningen och hålla borsten framför svalan näbb. Placera blandningen i svala mun så snart det gapar, som är den naturliga utfodring svar för denna art.

6 Mata svalan minst åtta gånger per dag. Utfodring varannan timme typiskt fungerar bra. Låt inte den spirande under längre perioder än två timmar men. Mata svälja tills dess stopp gapande, vilket är en indikation på att det har ätit tillräckligt.

7 Använd ett par trubbiga änden pincett som ett alternativ till barnets pensel.

8 Doppa ett barns pensel i en liten skål med vatten och erbjuda den till den spirande mellan matningarna.

9 Använd en våt barns pensel för att torka matrester från näbben och ansikte svälja. Genom att använda borste, du minimera hanteringen, vilket är typiskt stressande att dessa små fåglar.

10 Använd pincett för att avlägsna svala fekal säck efter varje matning. Se till att inte brista säcken, eftersom de är mycket känslig.


  

Kommentar