Hur får man en Delta uppgradering

May 21

Hur får man en Delta uppgradering


Med dagens trånga tränare hytter klass ökar i priskostnaderna och minskar i sätesstorlek, landar en uppgradering stuga är ett önskvärt alternativ. Delta Airlines erbjuder medaljongen uppgradera för medlemmar i sin körsträcka program. Dessutom har du alternativ för att betala ur egen ficka eller använda en kombination av miles och pengar för att få den önskade sätet. Bortse inte att köpa en uppgradering certifikat från en tredje part säljaren.

Instruktioner

1 Begär en medaljong uppgradering uppdrag genom att logga in på webbplatsen Delta på delta.com. Ge ditt SkyMiles programnummer och din PIN-kod. Följ anvisningarna för att kontrollera tillgängligheten för uppgraderade platser för din flygresa.

2 Köpa en uppgradering intyg från tredje part säljare. Leta efter sådana erbjudanden online på oberoende klassificeras annons platser - exempel skulle vara craigslist.com eller platsannonser lokala tidningen på nätet. Kontrollera med Delta äktheten av certifikatet innan du köper för att undvika oönskade överraskningar.

3 Köp sitsen uppgradera direkt via Delta. Avgifter varierar beroende på flygningen. Fråga efter uppgradering när på flygplatsen som Delta tar ut en avgift för att köpa uppgraderingen med en telefon representant för företaget.


  

Kommentar