Hur man ser bra ut i jeans

March 10

Hur man ser bra ut i jeans


Att se bra ut i jeans, köpa jeans som passar din kropp stil på lämpligt sätt. Det finns många stilar för att rymma alla typer av kroppen, och som gör det lätt att hitta de bästa jeans för din kropp. Ta lite extra tid att hitta rätt storlek och stil för din kropp.

Instruktioner

1 Få storlek. Besök din lokala köpcentret eller jeans outletbutik. Har en säljare passa dig för jeans. Till exempel gör Gap custom fitting, eftersom det är en jeans-baserade återförsäljare. Monteras låter dig veta vilken storlek är bäst anpassade för stil och komfort.

2 Njut känslan av jeans. Välj jeans som känns bekvämt för dig. Dessutom, om du föredrar en stil över det andra, köpa dem. Till exempel, om du vill visa upp lite av magen, låg upphov jeans är ett bra val. Prova dem att se till att du gillar hur de känner.

3 Välj rätt typ av tyg. Dyra jeans är ofta en kombination av denim från Japan och Italien och har ofta en väv för dem som hjälper dem att se känslig men förbli stark. Tvättade jeans kostar också mer eftersom de bearbetas material, men ser bra ut. Om du hittar en tvättad Jean du passform, köpa flera eftersom varje land har ett annorlunda utseende till dem, vilket ger dig mångsidighet.

4 Vet vad man inte ska göra. Baggy jeans gör att du ser större medan avsmalnande jeans gör låren ser större. Jeans med hög midja gör din midja och höfter ser större. Stretch jeans visa upp din bakom bra om du har kurvor. Om du har en platt baksida, stretch jeans att det ser plattare, och det gör större baksidor ser ännu större.

5 Välj jeans för din kroppstyp. Om du är kort, bära långa ben jeans som täcker skon. Välj jeans med fickor som centrum på baksidan för att göra din botten ser mindre.

6 Gå med den mest universella snygg Jean. När allt annat misslyckas, är det snyggaste jean för de flesta kroppar en jean med en något vidgad ben eller en med en boot cut, som har en låg upphov midja. Detta gör att din kropp ser längre och förbättrar utseendet på din botten. Alltid köpa jeans som passar din baksida väl i en monterad stil.


  

Kommentar