Hur man köper en kvalitet Män kostym

April 27

Hur man köper en kvalitet Män kostym


Trots den ökande informella i den amerikanska kulturen, vissa situationer kräver fortfarande för en kostym: anställningsintervjuer, viktiga möten och presentationer, domstol framträdanden, begravningar och bröllop. Gör det mesta av denna viktiga klädsel genom att investera i en kvalitet kostym med en skräddarsydd passform.

Instruktioner

1 Investera i en skräddarsydd kostym för bästa passform och oefterhärmlig kvalitet kostym utformad för bäraren. Ask Män hemsida rekommenderar att välja kvalitet tyg i stället för ett varumärke och anpassa en klassisk kostym snarare än att gå med en modetrend. En erfaren skräddare tar alla mysterium av detaljerna av knappar, fickor, ärmlängd, byxor längd och det bästa snittet för bärarens bygga.

2 Hitta en erfaren skräddare genom remiss, om möjligt. Varuhus som bär kvalitetsherrkostymer erbjuder denna tjänst. Ring för ett möte.

3 Titta på kostymer som bärs av män i bärarens yrke och uppmärksamma färger, mönster, stilar: enkelknäppt, dubbelknäppt, en knapp, 2-knapp, 3-knapp, amerikanska eller närmare sittande engelska och europeiska kostymer. Sök tidskrifter och webbplatser för att lära sig mer om moderna kostymer och de tillgängliga alternativen. Spara eller skriva ut bilder av kostymer som uppfyller dina kriterier för ny kostym. Ju mer förberedd du är att kommunicera inställningar för dräkten, desto lättare blir det att vidarebefordra dem till skräddaren. Planera för att besluta om färg, fickor, lapels och knappar vikt.

4 Möt med skräddaren. Säg till honom om målet är en kostym eller en kostym för formella tillfällen och dina inställningar i färg och stil. Ta med bilder som exempel. Han tar mätningarna och ge tyg alternativ. Ställ frågor för att bestämma den bästa vikt av tyg för årstiderna och inställningar användaren använder passar för.

5 Återgå till dräkten montering utnämning. Kontrollera byxor och ärm längder. Undersök hur kavaj passar över ryggen. Kontrollera passningen i olika positioner, såsom att nå och sitter. Kontrollera midjan och ökningen av byxor (hur de passar in i ljumsken). Ta din tid. Skräddaren kommer att göra nödvändiga justeringar och avsluta dräkten.

6 Uppnå näst bästa efter att en skräddarsydd kostym genom att ha en färdig kostym skräddarsys för att passa bäraren. Återförsäljare som specialiserat sig på kostymer och bättre varuhus erbjuder skräddarsy tjänsten. Undersök dräkten på bäraren (eller själv) och bedöma längden av byxan, passformen i midjan, och om ärmarna är rätt längd. Byxorna ska röra skorna och visar en paus (en liten böj i tyget). De kavaj ärmarna ska visa en halv tum av shirt manschetten.

Tips

  • Män i kreativa och vissa avancerade områden har större handlingsfrihet i fashion-forward stilar.
  • Om du bara kommer att ha en kostym, hålla sig till en klassisk stil i ett medium vikt som kan bäras året runt.
  • Undvik trendiga mönster och färger för en intervju kostym. Marinblå förblir affärs klassiker.

  

Kommentar