Beauty Tips för frisyrer

February 6

Beauty Tips för frisyrer


Hår är ett uttryck för personlighet. För kvinnor kan det uttrycka kreativitet samt originalitet. När du väljer en frisyr, överväga faktorer såsom ansiktsform, livsstil, hår konsistens och färg. Om du är osäker på hur du ändrar ditt utseende eller behålla din frisyr, följa Beauty tips för frisyrer som gör det lättare för dig.

varma valsar

För att skapa en kvav, kvinnlig frisyr, använda varma verktyg, såsom heta valsar. De fungerar bäst på kvinnor med längre hår, åtminstone två till 3 inches längre än axelhöjd. Använda medelstora till stora hot rollers gör håret fullt av volym med lösa lockar och vågor. Använd en värmeskyddande spray på håret innan du använder hot rollers. Låt varma rullar i håret i 10 minuter, eller följa tids anvisningarna på förpackningen.

flätor

Att göra håret utseende trendiga, prova att lägga små flätor i hela håret. Detta fungerar för medellånga och långa hår. Ett sätt att göra detta är att skapa två små flätor på vardera sidan av din sida. Fäst dem med små gummiband. Dra den övre delen av håret tillbaka, tillsammans med flätor, och fäst den på plats.

pannband

Tillbehör, såsom pannband, enkelt ändra din frisyr. Välj bland tjocka, tyg pannband eller tunna, plast pannband. Lyft tjock pannband på långt hår och det snabbt ser snygg. Dra upp håret i en upp-do och lägga till två eller tre pannband att klä upp. Investera i pannband i olika färger och stilar för mångsidighet.

hästsvans

En hästsvans är en enkel gå till frisyr för upptagen dagar. Det behöver inte alltid att se avslappnad. Gör hästsvans lite dressier med några tips. Innan du sätter upp håret i hästsvans, föna det rakt. Lägg till en utjämning grädde för att jämna ut det. När det väl är torrt, dra i håret i en hästsvans på baksidan av huvudet och slips med ett gummiband. Curl ändarna av hästsvans runt en locktång så att det ser hopp.


  

Kommentar