Vad att bära på en flygresa

May 24

Med långa förseningar, trånga sittplatser och tvivelaktiga mat (om du har tur nog att ens få en måltid), är inte det mest bekväma sättet att resa flyga. Gett en tanke att vad du bär samtidigt på ett plan kan bidra till att göra en lång flygning lite mer uthärdlig. Välj funktion över high fashion med dessa riktlinjer och lägga till en touch av komfort till din nästa resa.

Löst sittande kläder

Bära åtsittande kläder på ett flygplan kan inte bara vara obehagligt, kan det också vara farligt för din hälsa! Djup ventrombos (DVT) är en potentiellt livshotande tillstånd där blodproppar bildas (vanligtvis i benen) på grund av bristande cirkulation - något som sitter i en trång sits under en lång flygning kan leda till. Bär åtsittande kläder begränsar cirkulationen längre, sätta dig på en ännu större risk för DVT. Låt åtsittande kläder i ditt bagage och se till att få upp och gå runt ett par gånger under flygningen för att få din cirkulation flödar.

mörka kläder

Medan flyga, du riskerar att ha drycker och mat spillts dig från klumpiga passagerare och besättning. Mörka kläder döljer fläckar bättre än lätta kläder vilja och har den extra fördelen att kamouflera rynkor lite bättre. Även om du gör det genom ditt flyg ofärgade, tänk på vad som händer om flygbolaget förlorar ditt bagage (som händer lite oftare än de skulle få dig att tro). Du kan avveckla behöva bära samma kläder för ett par dagar, och mörka kläder är oftast mer hållbart än lättare plagg.

FOTVÄNLIGA SKOR

Bekväma skor bör alltid vara på din packsedel när du reser, särskilt när du kommer att flyga. Förändringarna i tryck i kabinen på ett flygplan kan orsaka fötterna svälla upp, så har mjuka skor du kan glida ur vid behov är ett stort plus. Dessutom kommer ha lätt att ta bort skor hjälpa dig att få igenom säkerhetskontrollerna snabbare - många flygplatser nu tvinga dig att ta av dig skorna samtidigt som passerar genom säkerhetskontrollen, och mindre spännen och snören för att ta itu med, desto bättre!


  

Kommentar