Hur man tar bort svart hårfärgningsmedel med väteperoxid

May 26

Döende håret svart är ett snabbt sätt att göra en stor inverkan på ditt utseende. För det mesta finns det inga större problem när de dör håret hemma. Men en sak som är vanligt att mörkare hårfärgningsmedel lätt kan färga huden, särskilt runt hårfästet. Medan frisörer på salonger är förberedda för det kan du inte vara beredd hemma. Om du får svart hårfärgningsmedel på huden, kan väteperoxid ta bort den.

Instruktioner

1 Ta bort kläder som täcker hårfärgnings eller bredvid. Om du tar bort hårfärgningsmedel från hårfästet eller nacken, dra upp håret och från ansiktet och säkra i ett klipp eller en hög hästsvans.

2 Applicera 2 procent väteperoxid till två eller tre bomullstussar. Inte få dem få dyblöt eftersom du inte vill att det ska komma på händerna eller läcka på håret om du tar bort fläckar från hårfästet. Bara dämpa bomullstussar med väteperoxid.

3 Applicera väteperoxid till de svarta hårfärgnings fläckar. Badda den på försiktigt. När man gör det på hårfästet, vara särskilt försiktig att inte få någon på håret. Väteperoxid kan bleka håret eller bleknar färgen.

4 Tvätta väteperoxid bort från huden med varmt vatten, milt rengöringsmedel och en mjuk trasa. Gnid fläcken försiktigt med rengöringsmedel och en mjuk trasa. Detta tar bort väteperoxid och gnugga det kommer att bidra till den svarta hårfärgningsmedel.

Tips

  • Väteperoxiden kan orsaka klåda eller irritation.

  

Kommentar