Avbryta Tro: Hängslen är tillbaka

June 20

Avbryta Tro: Hängslen är tillbaka


Modetrender för hösten 2011 tryckherrkläder för kvinnor utanför ramarna för kontoret. Wide-legged byxor, västar, kavajer, Oxfords och loafers alla gör sig längs banorna, och den nya säsongens mest spännande tillbehör är hängslen.

"Suspenders lägga inställning till en outfit", säger Dula Marx, en mäklare på Yves Saint Laurent butik på Rodeo Drive i Los Angeles.

Den moderna suspender, uppfanns i början av 19-talet, har sedan styras in och ut ur popularitet tack vare bältet. Visst har funktionalitet hängslen blivit föråldrade, men som sagt mode har något att göra med praktiska?

Avbryta Tro: Hängslen är tillbaka


Innan hoppa på hängslen tåget, bedöma din kroppstyp. "Folk har ibland den största problem med utvecklingen eftersom de inte vet hur deras form passar in i stilen av kläder som de försöker att bära", säger Lorielle Broussard, skaparen av den populära "Barack rösta" skjortor och nu assistent till kostymör på träffen ABC tv-serien "Body of Proof."

Hängslen är verkligen smickrande på smala, pojk eller atletisk kroppstyper. Om du har en större bröst, i synnerhet bör man vara försiktig med hängslen, eftersom de endast kommer att förstärka och föra fokus på bröstet - det motsatta syftet med herrkläder trenden.

"Kvinnor som är busty, eller inte i bra form, bör vara riktigt försiktig med hängslen, eftersom de i huvudsak sätta två djärva linjer ner din siluett och spela upp saker som du kanske vill dölja" Marx varnar.

För dem som är döda-uppsättning på trenden föreslår Broussard ihopparning hängslen med lägre midja byxor för att förlänga din torso.

Om bär hängslen fortfarande ett alternativ för dig, här är tre ser att sätta tillbehöret att arbeta.

Breda ben byxor, en skarp vit knapp-up och pumpar är det väsentliga herrkläder utseende: enkel, klassisk och professionell. Även om du har en massa val med byxorna - breda ben, mager, slouchy eller straight - inte avleda på passning av din knapp-up. Du vill inte skjortan buktar eller gäng under hängslena. Tuck din skjorta i och undvika långa halsband, eftersom de kommer att distrahera och överväldiga outfit. Om du bär hängslen, bör de vara den viktigaste tillbehöret.

Para ihop hängslen med jeans, en vintage tee och lägenheter är ett enkelt, vardagligt sätt att bära trenden. Det ser lätt med tillförsikt. Oavsett om du bär pojkvän, smala, breda ben eller hög midja jeans, är det viktigt att ha en tight för att undvika veckning. Du kan även skräddarsy denna look genom att ersätta en beskuren T-shirt för en full och shorts eller last byxor i stället för jeans.

"Jag har även sett hängslen med jeansshorts, en vintage tee och cowboystövlar, som jag tyckte var riktigt, riktigt söt", sade Marx.

Klackar kan distrahera från den avslappnade t-shirt-och-jeans vibe, så om du måste lägga höjd, prova kilar eller rustika plattformar med denna look.

Om du är ute efter att jazz upp en outfit, prova ett par färgglada, mönstrade eller pläd hängslen om resten av din outfit är ogiltig av färg. Statement hängslen måste bäras extremt lättvindigt; annars kommer du att se ut som du spelar klä upp. Statement hängslen kan också bäras hängande ned, även om utseendet lätt kan svänga på slarvig sida.

"Vissa människor tar ett plagg och visa den högsta nivån av individualitet" Marx sa, "Never say never, men jag tror (hängande hängslen) ser slarvig, och skulle inte föreslå det."

Slutligen, om du fortfarande försiktig med accessorizing med hängslen, ta baby steg och bära dem under en tröja, kavaj eller väst. Detta kommer att rädda dig från att behöva dra av trenden på en gång, men du fortfarande komma in på en trend som inte saktar ner.

En hår Oro

De såg bra ut i monter och på dockan, och efter omfattande överläggning du äntligen beslutat att de bara kan få dig att se bra - eller att man till och med kan få dem att se bättre. Så du köpte din första par hängslen. Och därifrån du har byggt din outfit för i morgon kväll i omvänd, med hängslen som utgångspunkt. Nu är allt klart. Allt som återstår är att bestämma vad du ska göra med ditt hår.

Tre möjligheter:

Rak och glänsande: Var så minimalistisk som möjligt och hålla sig borta från hår tillbehör eller en massa lockar eller vågor. Nyckeln här är enkelhet.

Hög bun: Mycket raffinerad och professionellt utseende. Med håret på toppen av huvudet kommer att lägga höjd och förlänga din kropp.

Låg hästsvans: Oavsett om ditt hår är rakt eller lockigt, ser snyggt en låg hästsvans och kommer inte att övermanna ditt utseende.


  

Kommentar