Hur Cut Män Lång lockigt hår

July 14

Hur Cut Män Lång lockigt hår


Jämfört med lockigt hår, är rakt hår snabbt och lätt att skära. Stylist väter håret helt, driver en kam till botten av stora delar och sedan skär rakt längs kanten av kammen. När håret torkar, i allmänhet det har inte förlorat mer än en tum eller två av längd. Lockigt hår, å andra sidan, kräver en helt annan och mycket mer tidskrävande teknik. Icke desto mindre gör lockigt hår har fördelen av att behöva skäras mindre ofta, eftersom tillväxt och ojämna ändar tar längre tid att upptäcka.

Instruktioner

1 Placera en stol på en matta fritt golv och har motivet sitta i den.

2 drapera en handduk runt axlarna för att förhindra bitar av hår från att falla på hans hud och kläder.

3 Bekräfta med motivet exakt hur mycket hår han vill avskuren. Du kan göra ett fantastiskt jobb på att klippa håret, men om det är kortare än han ville, han kommer sannolikt att vara nöjd.

4 Klipp håret med en vass sax, med början i ena änden och flytta tillbaka. Blöt inte håret. Till skillnad från rakt hår, som inte ändrar mycket från vått till torrt, är lockigt hår mycket finare, rakare och längre när det är vått. Dessutom skär varje curl separat, och se till att skära i början av varje "C" -form. Detta kommer att ge håret mer definition och livet än en trubbig cut. Detta kommer också att hindra dig från att skära lockar i mitten av "C" form, vilket kommer att göra håret ser burrigt och ojämn.

5 Skär strängarna framför ansiktet något kortare än resten av håret. Detta kommer att skapa en mer dynamisk frisyr. Alternativt kan du skapa en något skiktad effekt, skär de främre delarna kort, sedan nästa står något längre, men kortare än resten av håret. Var noga med att inte göra för mycket skiktning, eftersom detta kan göra håret ser fluffigt.

6 Ta handduken, borsta bort eventuella rester av hår från kläder och sopa golvet.

Tips

  • Använd inte en rakkniv på lockigt hår. Rakhyvlar är inte lika skarp som sax och burk fransa de hårtopparna.

  

Kommentar