Hur man räta ut håret med minsta Värmeskador

January 7

Hur man räta ut håret med minsta Värmeskador


Om du har tjockt, lockigt hår, kanske du har upplevt en kamp med att försöka få det att räta ut utan kraftigt skada håret. Men med hjälp av några enkla tips, bör du kunna uppnå vackert rakt hår samtidigt hålla håret säkert från alltför mycket skada.

Instruktioner

Hur man räta ut håret med minsta Värmeskador

1 Använd rikligt med balsam. När du tvättar håret några dagar som ledde fram till när du vill räta ut ditt hår, använd rikligt med balsam och en reducerad mängd schampo. Balsam kommer att förbättra hälsan i håret själv, bidrar till att öka dess förmåga att motstå skada. Ta en kam till vått hår för att ta bort alla råttor eller trassel att ge dig själv en ren yta att arbeta med.

2 Torka håret helt. När du kliver ut ur duschen, vrider så mycket av överflödigt vatten ur håret som du kan. Ta en fön och fortsätt att torka håret tills det inte längre är fuktig. Använder någon typ av uträtning järn medan håret fortfarande är våt är ett snabbt sätt att steka och skada håret.

3 Använd en keramisk uträtning järn. Traditionella metall uträtning strykjärn kan vara en av de snabbaste sätten att skada håret. Keramiska strykjärn fördela värmen på olika sätt och även avge negativa strykjärn som hjälper till att kontrollera frizzles. Du kanske vill använda en termisk värmeskyddet hår produkt som kan hittas i de flesta frisyr gångarna på din mataffär.

4 Tänk dig en hem rekonditionering produkt. Med hjälp av en rak järn ger resultat som varar bara två till tre dagar. Detta kan öka risken för skada håret om du upprepar riktningsprocessen var 3 dagar. Istället kan du överväga en rekonditionering produkt som Easy Rak. Den rekonditionering produkt hjälper till att slappna lockar i håret för upp till 3 månader.

Tips

  • Om du väljer att använda en rekonditionering produkt, vara säker på att produkten inte innehåller lut. Många av produkterna på marknaden innehåller denna skadliga ingrediens, som kan vara skadligt för håret samt för miljön.

  

Kommentar