Förteckning över Camping i Kalifornien

April 12

Kalifornien har många campingplatser utspridda i hela staten, och var och en har sin egen charm och överklagande. Eftersom det finns så många campingplatser att välja mellan, allt från hytter med utsikt över vattnet till tält omgiven av skog landskap, bör det inte vara svårt att hitta en som passar dina personliga preferenser.

Acton Los Angeles North KOA

Acton Los Angeles North KOA är en camping i Acton, Kalifornien. Denna Camping har 78 rustika campingplatser och erbjuder fullständig anslutning platser för husbilar. Propan, kapell tjänster och en närbutik finns i närheten, och inkluderar trådlös Internetuppkoppling, tvättservice och en atmosfär djurvänliga. Det finns många aktiviteter som finns på campingen, inklusive ridning, vandring och simning.

Om du är intresserad av mer information om denna campingplats kan du kontakta huvudkontoret på:

Acton Los Angeles North KOA
7601 Soledad Canyon Road
Acton, CA 93510
(661) 268-1214

Skogen av Nisene Marks State Park

Skogen av Nisene Marks State Park är en halv vildmark camping i San Francisco Bay Area. Denna campingplats erbjuder 30 miles av stigar samt picknickbord och grillplatser. Samtidigt besöka denna campingplats, kan gästerna engagera sig i aktiviteter som vandring, jogging och cykling. Campingplatser ges på en först till kvarn först tjäna grund, så att du uppmanas att ringa parken för mer information om du är intresserad av camping natten.

Om du är intresserad av mer information kan du kontakta huvudkontoret på:

Skogen av Nisene Marks State Park
Aptos Creek Road
Soquel Drive
Aptos 95003
(831)763-7062

Snug Harbor

Snug Harbor är ett strandnära camping i den historiska regionen av California Delta. Denna campingplats är perfekt för släktträffar, retreater affärer och bröllop. Waterfront hytter på denna campingplats kallas "Snuggle Inns", och de är en utmärkt plats att övernatta. Fiske och båtliv är några av de aktiviteter som erbjuds på Snug Harbor. Denna Camping har tillgång till trådlöst Internet och en närbutik som säljer produkter såsom is, bete, läsk, frukost livsmedel, kol och ved.

Om du är intresserad av att besöka Snug Harbor eller är intresserad av mer information kan du kontakta huvudkontoret på:

Snug Harbor
3356 Harbor Drive
Walnut Grove, CA 95690
(916) 775-1455


  

Kommentar