Olika kategorier av hotell

March 23

Termen "hotel" hänför sig till en anläggning som ger betald logi för en kort tidsperiod. De grundläggande bestämmelserna i vanliga hotellrum inkluderar oftast en säng, skåp, ett litet bord och ett tvättställ. Övriga avsättningar och bekvämligheter, beroende på hotellets kategori, kan har eget badrum, färg-TV, telefon, luftkonditionering, litet kylskåp, värdeskåp, daglig städning, 24 timmar reception och pool. Varje hotell i Nordamerika har fått betyget en diamant kategori från ett till fem av American Automobile Association (AAA). Andra oberoende organisationer tilldela hotell från en till fem stjärnor, men standarder varierar från land till land.

billiga hotell

Budget hotell, eller ekonomi hotell, är det billigaste hotellen, men de kanske inte har en mycket ren atmosfär och säkerhetsfaktor är också tveksamt. Dessa hotell erbjuder inte fritidsaktiviteter, och deras främsta syfte är att ge en billig plats för turister att tillbringa natten.

Suite Hotell

Suite hotell är idealiska för familjesemestrar och små affärsresor. De erbjuder vanligtvis en eller två sovrum sviter för familjer, och inkluderar bekvämligheter som kök, mikrovågsugn, höghastighetsanslutning till Internet, separata telefonlinjer och veckovis städning. Vissa av dessa hotell kan också ha gym och erbjuder gratis användning av tvättmaskiner och torktumlare.

boutique hotell

Boutique hotell är oftast trendiga, höft och mestadels exklusiva. De flesta boutique hotell kan klassificeras som antingen tre eller fyra stjärnor. De flesta av de boutique hotellkedjor är belägna på flera ställen, till exempel i USA, Morgans Hotel Group, Hotel Indigo och Affina hotell faller under denna kategori. Den inkluderar typiskt hälsa och fitness center, städning och tvättservice, flyg skrivbord, rent-a-bil tjänster, levande underhållning, företagscenter, tillgång till Internet och bankomater.

lyxhotell

Lyxhotell är exklusiva boende, typiskt rankade fyra till fem stjärnor. De kan vara lyx strandhotell, lyxsviter och lyxiga romantiska hotell för semester, familj resor och bröllopsresor. De kostar mer än boutique hotell och erbjuder ett mycket bredare spektrum av bekvämligheter som 24-timmars roomservice, trådlöst internet, concierge, platt HDTV, påkostade dekorationer och exklusiva möbler.

resorts

Områden, vanligtvis rankade mellan tre och fem stjärnor, är avsedda för turister på semester. En typisk Anläggningen erbjuder nödvändiga bekvämligheter som underhållning, rekreation och mat i lokalerna. De omfattar ön resorts, badorter, golfbanor, kurorter, tropiska orterna och skidorter.

Corporate hotell

Corporate hotell också variera mellan tre och fyra stjärnor. De är avsedda för affärsresenärer så deras främsta fokus är att ge affärsfaciliteter, inklusive affärscentra, höghastighetsinternet anslutningar, mötes- och konferensrum, skrivbord, röstbrevlåda anläggning, kopiera och faxa service samt post / pakettjänst. Marriott, Crown Plaza och Doubletree Hotell är några av de företags hotell.

flygplats~~POS=TRUNC

flygplats hotell sträcker sig från tre till fem stjärnor, och är tillgängliga för resenärer på en affärsresa eller de på anslutningsflyg. Några av dessa kan vara riktigt billiga och prisvärda boende, beroende på vilket land du befinner dig i. De är bekvämt beläget i eller i närheten av den omedelbara flygplatsområdet. De vanligtvis också erbjuder gratis skyttlar och transport till och från flygplatsen.


  

Kommentar