Hotell med Veckopriser i Florida

March 26

Hotell med Veckopriser i Florida


Många hotell och resorts i Florida erbjuder veckopriser. Affärsresenärer och fritidsresenärer kan plocka sitt boende efter pris, faciliteter önskade och plats. Att bo i en vecka-hotell och med ett pentry kan spara pengar och erbjuda mer måltids flexibilitet än att äta ute på restauranger. Många förlängd vistelse hotell och turistorter i Florida erbjuder pooler och havsutsikt.

Intown Suites Jacksonville Atlantic

InTown Suites är en kedja av förlängd vistelse hotell som är verksamma i flera Florida platser. Dess sviter och veckopriser är inriktade på företagskunder på längre vistelser. Vid Jacksonville Atlantic plats, rum har ett pentry, kabel-TV och full inredning. Internet, tvätt och verktyg är inkluderat i priset. Jacksonville är nära Georgia State Line i nordöstra Florida.

Intown Suites Jacksonville Atlantic
210 St Johns Bluff Road
Jacksonville, FL32225
904-928-9005
intownsuites.com

Caribbean Shores Resort

Caribbean Shores är en exklusiv resort som erbjuder veckopriser på sitt boende. Hotellet är en del av en utväg komplex som även innehåller privata stugor och sviter. Rummen har TV, mikrovågsugn, kylskåp och kaffebryggare.

De tropiska inställningsfunktioner palmträd som växer runt en central pool, och rummen har gratis kabel-TV och Internet. Caribbean Shores ligger på Herman Bay mellan West Palm Beach och Palm Bay.

Caribbean Shores Resort
2625 NE Indian River Drive
Jensen Beach, FL 34957
772-334-4759
caribbeanshores.com

Regal Motel

Regal Motel är i Clearwater, Florida, på Gulf Coast och väster om Tampa. Den 32 rum motell erbjuder daglig, veckovis och månadsvis priser. Rummen har gratis Wi-Fi, kabel-TV, ett kylskåp och pentry med mikrovågsugn. Motellet har en pool, en tvättstuga och posttjänst. Medan Regal Motel är två miles från havet, är det på en busslinje och ligger bredvid en golfbana.

Normalstora rum och mindre "effektivitet" är båda tillgängliga. Regal Motel inte offentliggör sina vecka eller dagsböter på nätet.

Regal Motel
1320 Cleveland St.
Clearwater, FL 33755
727-442-4161
regalmotel.com

Crossland Economy Studios Orlando University of Central Florida

Bekvämt till University of Central Florida och Disney World, Crossland Economy Studios är en hotellkedja som specialiserat sig på längre vistelser. Dess studios är utrustade med ett pentry, kylskåp och mikrovågsugn.

Redskap för matlagning ingår, men det finns en avgift för att använda trådlöst internet. Hotellet tillåter husdjur, men det finns en återbetalnings rengöring insättning. Hotellet har en tvättstuga och företagstjänster, såsom personlig telefonsvarare.

Crossland Economy Studios Orlando University of Central Florida
12350 E. Colonial Drive
Orlando, FL 32826
407-282-7112
crosslandstudios.com


  

Kommentar