Hur man gör destillerat vatten i en Coffeepot

February 13

Hur man gör destillerat vatten i en Coffeepot


Många föredrar att dricka destillerat vatten i motsats till kranvatten eller ens vatten på flaska eftersom de ser det som ett hälsosammare alternativ. Destillerat vatten är vatten i sin mycket renaste form. När vatten kokas, omvandlar den till ånga. Samtidigt, alla de tunga spårämnen och mineraler som finns i vattnet förblir bakom. Således, om ångan skapats sedan ändras tillbaka till vatten genom processen med kondense, kommer du att ha vatten utan att alla de element och mineraler. Det finns ett antal kit på marknaden som du kan köpa för att producera destillerat vatten. Du kan dock göra en mängd med några saker du kan enkelt hitta runt huset.

Instruktioner

1 Sätt en stor kastrull med vatten på spisen. Inne i potten, sätta en eldfast tegel. Ovanpå tegel, placera din kaffekanna.

2 Placera rundade lock på toppen av din stor kastrull med vatten på spisen. Vrid upp värmen på spisen och ta vatten i potten till en koka. Lägre värme, men fortsätta stadig koka.

3 Placera minst tre brickor av isbitar ovanpå den rundade potten locket så snart vattnet i potten börjar koka.

4 När ångan stiger, kommer att träffa den kalla potten locket och kondensera. Då detta sker, vände ångan tillbaka i vattnet kommer att rulla bort av det kalla locket och faller ner i kaffe nedan. Vad du sluta med i kaffe är destillerat vatten.

Tips

  • Processen tar lite tid. Det tar cirka 40 minuter för att göra en liter destillerat vatten.
  • Om du placerar rosenblad i kokande kastrull med vatten, kan du göra rosenvatten. Rose vatten är bra för torr hud och har en underbar doft.
  • Lämna aldrig kaminen utan uppsikt när den är påslagen och uppvärmning av vatten.
  • Utan de normala spårelement, såsom järn och fosfor närvarande i det destillerade vattnet, kommer smaken inte kännas igen.

  

Kommentar