RV Campingplatser nära Shell Point, Florida

February 12

Shell Point ligger nära stranden av Iona och Punta Rassa vikar nära Fort Myers, Florida. Shell Point är ungefär fyra miles norr om Fort Myers Beach och fem miles nordost Sanibel Island och vattnet i San Carlos Bay. Shell Point är oftast en pension gemenskap för människor åldrarna 55 år och äldre. Invånare och besökare kan lansera sina båtar på Mexikanska golfen på Shell Point, och njuta av saltvatten fiske, golf och simning.

Gulf Waters RV Resort

Gulf Waters RV Resort, som ligger mindre än fem miles från Shell Point i Fort Myers Beach, har mer än 300 husvagnsplatser med el, vatten och avlopp. Anläggningens faciliteter inkluderar ett klubbhus, bad, dusch och tvättmöjligheter, en uppvärmd utomhuspool och badtunna, tennisbanor, shuffleboard, och Wi-Fi. Gulf Waters RV Resort erbjuder också en vagn som går till och från Fort Myers Beach. Anläggningen ligger inom gångavstånd från fiskrestauranger och flera livsmedelsbutiker.

Gulf Waters RV Resort

11301 Summerlin Square Dr.

Fort Myers Beach, FL 33931

239-437-5888

gulfwatersrv.com

Gulf Air RV Resort

Gulf Air RV Resort i Fort Myers Beach har 250 platser med el, vatten och avlopp. Anläggningen erbjuder bekvämligheter inklusive bad, dusch och tvättmöjligheter, en uppvärmd utomhuspool och en vagn tjänst som tar campare två miles till stränderna i Fort Myers Beach. Gulf Air RV Resort ligger inom gångavstånd från en livsmedelsbutik, ett apotek och flera restauranger. Anläggningen har också shuffleboard domstolar och en rekreation / spel anläggning.

Gulf Air RV Resort

17279 San Carlos Blvd.

Fort Myers Beach, FL 33931

877-570-2267

Red Coconut RV Resort

Red Coconut RV Resort ligger på stranden i Fort Myers Beach. Anläggningen erbjuder mer än 300 husvagnsplatser med el, vatten och avlopp. Red Coconut RV Resort har bekvämligheter som bad, dusch och tvättmöjligheter, naturstigar, en fritidsanläggning och shuffleboard. Anläggningen har campingplatser som är direkt på den Mexikanska golfen och är bara några fot från stränderna i Fort Myers Beach. Red Coconut RV Resort har en vagn stopp vid ingången till den utväg som tar campare till centrala Fort Myers Beach.

Red Coconut RV Resort

3001 Estero Blvd.

Fort Myers Beach, FL 33931

239-463-7200

redcoconut.com


  

Kommentar