Hur Cut Layered Bangs

May 25

Hur Cut Layered Bangs


Att ha en lugg eller, som man säger i Amerika, kan lugg göra en kvinna ser extremt mystisk och sexig. Det kan också hjälpa dölja Zits eller en hög panna. Layered lugg ta det ett steg Vidare inramning ditt ansikte för att skapa en ännu mer lockande utseende. Att få en frisör att klippa lugg för dig kan vara dyr. Här är några tips på hur man gör det själv.

Instruktioner

Ta det lugnt och inte får sax glad

1 Tvätta håret. Använd schampo och balsam. Handdukstorka.

2 Borsta håret ordentligt. Få ut alla knutar och trassel. Om du inte reda ut håret och du börja skära smällar, kommer de att komma ut krokiga.

3 Stå framför en stor spegel och göra en del i håret. Det kan vara en mittdel eller en sidodel. Välj en del som du kommer att bära oftast. Se till att det är jämnt. Det bästa sättet att göra detta är att borsta håret tillbaka jämnt och se var ditt hår delar naturligtvis sedan jämna vidare med fingrarna.

4 Borsta några delar av håret hela vägen fram över pannan jämnt för att skapa en tunn lugg. Se till att luggen är jämnt fördelade längs din panna. Med andra ord bör de innehåller jämna bitar av hår från båda tinningarna.

5 Klipp och borsta fler hårstrån jämnt från båda sidor av de främre delarna av håret att tjockna de främre smällar så mycket som du vill. Ju längre tillbaka de börjar, kommer tjockare din lugg vara. De bör börja omkring 1 eller 2 inches framför mitten av toppen av huvudet.

6 Lägg lager till din lugg genom att skära flera hårstrån från håret framför, men den här gången gör varje sträng som du skär längre och längre än ytter bang tills den längsta strängen faller några inches förbi dina öron.

Tips

  • Tänk på att håret kommer att vara upp till två inches kortare när det är torrt.
  • Om du klipper din lugg ojämnt, räta ut dem långsamt. Cutting hastigt kommer att leda till överskärning. Ta din tid. Om håret torkar innan du är klar, blöt det igen.

  

Kommentar