Hur man identifierar en Clydesdale häst

May 13

Hur man identifierar en Clydesdale häst


Identifiera hästraser kan vara roligt och utmanande. Det finns hundratals raser runt om i världen, som varierar från varandra i små och stora vägar. Denna artikel kommer att ge dig några tips om hur man identifierar Clydesdale häst.

Instruktioner

1 Cyldesdale är ett av de enklaste av hästraser att erkänna, eftersom det har rönt världsberömd ifrån "Budweiser häst," liksom används av Högvakten i England. De är omisskännlig. Den mest uppenbara kännetecken för att leta efter deras storlek. De kommer att stå från 15,1 händer till 20 händer fast, och är några av de största hästarna i världen

2 En annan ras egenskap är flashiga vita tecken uppskattad av många uppfödare. Hästarna kommer ofta idrotten fyra vita strumpor och en eldsvåda, och mot den mörka viken pälsen detta kan vara helt fantastisk.

3 Heavy "ludd" på fetlocks är en annan ras egenskap. Lång, silkeslen hår börjar strax nedanför knäna och sträcker sig hela vägen ner till hoven. Tjockare dessa "fjädrar" är, desto bättre.

4 Kroppen är enormt muskulös, med väl rundade bakdel som visar en större lutning än i många utkast raser. Hovarna kommer att vara två till tre gånger storleken på en genomsnittlig fullblod. Kanoner är korta och massiva, och huvudet kan vara konvex eller "Roman" nosed.

5 gångart Clydesdale är höga och stolt. För sådana stora djur, uppvisar de en lätthet och enkelhet i sin trav som är häpnadsväckande. Knä och hasen åtgärder är hög, och med sina "fjädrar" och tjocka manar flyger när de trav ut, de gör en stor och ädel syn. Det är inte konstigt att de har plockats av kungligheter i mer än tre hundra år att genomföra vakterna i England.


  

Kommentar