Hur hitta billiga hotell i Sanibel Island, Florida

October 19

Hur hitta billiga hotell i Sanibel Island, Florida. Sanibel Island är hem till fina stränder och färgrika snäckskal. Besökare kan koppla av medan du solar, och ta en dag att utforska djurlivet härbärgen som gör denna destination så exotiska.

Instruktioner

Välj billiga bostäder i Sanibel Island

1 Ring (800) 237-6444 för att nå Lee County Visitor och kongressbyrå, eller besök deras webbplats för mer information om att boka boende i Sanibel Island (se Resurser nedan).

2 Boka billiga boende på Periwinkle Way. Du kan hitta billiga hotell och motell som börjar på $ 100 per natt i detta område.

3 Boka ett rum i en kedja eller namn-varumärke hotell. Många ligger på Gulf Drive ligger inom gångavstånd från restauranger och stränder i området, och kan bokas för $ 250 per natt.

4 Hyr en strandnära lägenhet med dina vänner. Dela rum för att göra dessa boende billigare. Leta efter billiga platser i Fort Myers Sanibel.

5 Sök efter paketerbjudanden för att göra ditt besök prisvärd. Medan billiga boende är en utmaning att hitta på Sanibel Island, kan du spara genom att forska erbjudanden.

Förbered dig för din vistelse i Sanibel Island

6 Flyga in Southwest Florida International Airport och charter flyg direkt till Sanibel Island flygfält.

7 Hyr en bil att köra till JN (Ding) Darling National Wildlife Refuge. Du kan gå fågelskådning och observera inhemska floran och faunan längs vägen.

Lär känna din destination

8 Njut av småstads vibe. Sanibel City har en befolkning på cirka 7000.

9 Utforska. En kort bro länkar Sanibel till Captiva Island.

Seek turistattraktioner nära ditt boende

10 Rida en cykel på en av Sanibel Island många cykelvägar. Ön har över 25 miles av cykelvägar för att njuta av, så att du kan utforska den naturliga skönheten och gömställen för dig själv.

11 Planera ditt besök i mars ta i lite klassisk musik. Sju klassiska och jazz konserter erbjuds på sju kvällar under Sanibel Music Festival, så luta dig tillbaka och njuta.

12 Bege dig till Gamla Stan Sanibel Island. Du kan handla i butiker och äta på bra restauranger i detta område, som går tillbaka över 100 år.

Tips

  • Lee County Visitor och kongressbyrå erbjuder inte hotellbokning via telefon.
  • Ta myggmedel. De våta skogar på Sanibel Island är det perfekta livsmiljö för myggor och bitande flugor.
  • Kontrollera prognosen. Stormen säsongen väntas nå sin höjd nära september och oktober.

  

Kommentar