Hur man Strimla Morötter för en tårta

April 10

Morötter är inte bara bra för dig, men de ger en rad positiva hälsoeffekter också. Genom att äta bara en morot en dag, har du träffat din vitamin A behov för hela dagen. Forskning har visat att morötter har en skyddande effekt mot ultraviolett ljus, som kommer att hålla dig ser yngre längre.

Instruktioner

1 Tvätta val av morötter under rinnande vatten och torka dem väl med en pappershandduk eller en ren kökshandduk eliminera alla bakterier.

2 Placera dina tvättade morötter på skärbräda och ta bort båda morot ändar skära av minst 1/4 tum från varje ände.

3 Skala morötter med din potatisskalare och kasta alla morot peeling och ändar.

4 Bestämma storleken på den önskade strimla. Eftersom detta är en kaka du inte vill något för stor eller för liten, skulle något i mitten vara perfekt.

5 Placera dokumentförstörare över skålen och köra din morot upp och ned dokumentförstöraren flera gånger tills moroten är borta vilket resulterar i rivna morötter.

6 Upprepa steg 5 tills du har tillräckligt med morötter strimlad för din tårta.

Tips

  • Tvätta och ta bort ändarna och skal från oanvända morötter. Förvara dem i kylskåp i en lufttät behållare med kallt vatten för att hålla dem fräscha.
  • Aldrig skuren i dina grönsaker eller frukter utan att tvätta dem först. Genom att göra så, kommer du att föra bakterier i grönsaker och frukt.

  

Kommentar