Hur eliminera rakkniv gupp för African American Män

April 15

Rakkniv gupp kan vara ett särskilt problem för African American män. De är vanligast i ansiktet, men kan också hittas någonstans att du rakar, inklusive nacken. De är resultatet av inåtväxande hårstrån som orsakar inflammation i huden. Inte bara är rakkniv gupp obekväma, men de kan också vara ganska ful. Lyckligtvis kan du eliminera rakkniv gupp.

Instruktioner

1 Skrubba huden regelbundet. Döda hudceller kan blockera porerna, vilket kan öka din rakkniv gupp. Använd en ansiktsscrub eller mask åtminstone en gång i veckan.

2 Ändra din rakning vanor för att eliminera rakhyvelsutslag. Rakning efter en varm dusch när huden är mjukast. Om det är möjligt att raka medan i duschen, göra det. raka alltid i samklang med håret. Inte sätta för mycket press på ditt ansikte när du rakar.

3 Ändra rakprodukter. Använd en glycerin baserad rakkräm eller tvål. Använd inte något som bedövar huden eller med mentol, eftersom det stramar porer. Kant Active Care Shave Gel är en av flera produkter som du kan använda.

4 Tänk dig en hårborttagnings rakning lösning. Om du inte använder en rakhyvel, kommer du inte rakhyvelsutslag. Den mest populära produkten är Magic Blue (eller guld) Hårborttagnings Rakning pulver. Det är en crème som mjukar upp håret nog för dig att ta bort den med en tråkig kant som baksidan av en smörkniv.

5 Använd produkter som syftar till att eliminera rakkniv gupp. Det finns flera produkter gjorda för afroamerikaner som du kan använda i ansiktet efter rakning som kommer hjälpa till att läka och eliminera rakhyvelsutslag. Bump propp är en kräm som lugnar huden och eliminerar rakhyvelsutslag. Det är mycket effektivt. Tenderar Hud och Imperial Touch är också produkter som bidrar till att eliminera rakhyvelsutslag. Att hitta rätt produkt för dig är en fråga om trial and error, men bara om någon av dessa produkter kommer att ha en viss grad av framgång.

Tips

  • Inte över rakhyvlar. Se alltid till att kniv är skarp och ren.

  

Kommentar