Hur man väljer en vildsvin borst hårborste

December 17

Hur man väljer en vildsvin borst hårborste


En galt borste är en hårborste som består av tätt packade borst. Den används inte för att reda ut håret, som borsten faktiskt kan göra knutar och trassel värre. I stället används den för att avlägsna olja, smuts, damm och andra främmande partiklar från håret medan polering den till en hög glans. Daglig tandborstning med en galt borste håller håret glänsande, friskt utseende och fri från överflödig olja. De stora skillnaderna mellan vildsvin borst borstar är storlekarna (små, medelstora och stora) och former (rektangulära, runda och ovala).

Instruktioner

1 Välj en galt borste som kompletterar din naturliga hår konsistens. Om du har mycket lockigt hår, välj en borste som innehåller 50 procent vildsvin borst och 50 procent nylonborst. Vildsvin borst kan vara för mjuk för att penetrera tjocka, lindade lockar, men när de kombineras med nylonborst borsten kommer att kunna penetrera strängar samtidigt ge lockar som ljusa glans. Om du har rakt hår, en platt galt borste kommer att vara bäst.

2 Välj en galt borste baserat på hur du vill styla håret. Om du vill lägga till volym till håret, välja en rund galt borste. Den runda formen hjälper till att blåsa ut platta lås, vilket ger dem mer definition. En rundborste är också det bästa valet för styling med en fön --- kan den användas för att skapa lockar, vågor och vänder.

3 Välj en galt borste baserat på hårlängd. Kort hår är bäst borstad och stylad med en liten, ren borste. En mindre storlek borste är mycket bekvämare att använda på pixie nedskärningar och guppar. Använd en stor rektangulär eller oval borste för längre hår. En borste med en större yta kommer att ge den mest glans på längre hår.

4 Välj en galt borste baserad på tjockleken på ditt hår. Om du har tjockt, grovt hår, välj en borste med långa borst som penetrerar tjocka strängar lättare. Om du har fint hår, välj en borste med korta borst som kommer att vara mycket mer skonsam mot hårbotten.

Tips

  • Använd inte en galt borste på kraftigt trassligt hår eftersom det bara kommer att göra trassel mer besvärliga.

  

Kommentar