Hur man lagrar handväskor

June 8

Hur man lagrar handväskor


Alla typer av handväskor kan sag, böj eller skadas när de inte förvaras på rätt sätt. Allt som krävs är några organiserings riktlinjer för att på ett säkert sätt lagra dina väskor, förlänga livslängden på dina toton, och gör din garderob ser snyggt och funktionellt. Börja med att placera de du använder mest på praktiska krokar, sedan få arbeta organisera andra i din samling.

visa dem

Ta en cue från designerbutiker och visa dina handväskor på en hög hylla i garderoben. Om du inte vill att täcka påsarna i kuddvar eller dammsugarpåsar, placera dem i transparent eller mesh rutor - så att du kan se din samling tydligt. För att hålla dina väskor upprätt, stoppa dem med syrafritt papper eller i deras individuella tyg dammsugarpåsar. För att förhindra att dina väskor från blekning, se till att hyllan och dina handväskor är minst 6 inches bort från alla nakna, overhead glödlampor.

Häng upp dem

Om du har ont om garderobsutrymme, drapera en stav eller krok över din garderob dörr för att lagra dina bästa handtag väskor och skolväskor. Hängande dina väskor från krokar förhindrar stora påsar från att förlora sin form eller Byxhäng i mitten. Dela dem med färg, säsong eller designer, så att du kan enkelt hitta rätt väska när du letar efter det. Eller avbryta axelväskor från taket med hjälp av S krokar som du kan köpa på en lokal hem förbättring eller järnaffär.

Divide and Conquer

Ser längre än din kontor leverans eller behållare butik för lagring inspiration. Fil bort dina minsta påsar med hjälp av upprätta akryl hyllavdelare, eller sätta två tillsammans i en plastförvaringsbehållare med ett lock. För att hålla dina plånböcker sorteras, ägna en eller två behållare för mörkfärgade plånböcker, en annan för Brights. Vid lagring tyg och pärlstav kopplingar plastlådor under hösten och vintern, placera syrafritt mjukpapper mellan påsarna för att förhindra repor och märken.

Lagring Dos och inte göra

Motstå frestelsen att lagra plånböcker inom plånböcker. Medan fördubbla dina plånböcker är ett sätt att spara utrymme, kan du sträcka på kopplingar och hantera påsar går att reparera.

Håll dina mocka plånböcker åtskilda från varandra för att förhindra att färgerna blandas, och aldrig lagra våta eller fuktiga handväskor av läder. Låt våta påsar lufttorka över natten i en sval plats, sedan stoppa insidan med vita silkespapper eller gamla T-shirts för att hjälpa dem att behålla sin form under lagring.


  

Kommentar