United States flygbolagets regler och begränsningar

September 14

United States flygbolagets regler och begränsningar


Transportation Security Administration (TSA) skapades för att skydda flygresenärer i en post-9/11 värld. Byrån är ansvarig för säkerheten vid landets flygplatser och reglerar vad passagerare kan ta ombord och de handlingar som krävs för att passera flygplatsens säkerhetskontroll.

ID Krav

År 2008 fastställde TSA regler som kräver kommersiella flygpassagerare att bära myndighetsutfärdat identifiering. Passagerare måste visa sin ID flygplatspersonal att passera genom säkerhetskontrollerna och ombord på flyget. Vanligen använda ID inkluderar körkort, pass, militära ID och permanent bosatta kort. TSA webbplats ger en komplett lista över acceptabla ID.

flytande Begränsningar

TSA föreskrifter (sedan 2010) tillåter passagerare att ta små mängder vätskor och geler ombord på ett plan som en del av deras handbagage i tre uns eller mindre behållare. Passagerarna måste sätta dessa behållare i en enda, klar plast zip-top väska och låta denna väska att passera genom röntgenapparater att passera flygplatsens säkerhetskontroll.

Förbjudet handbagage

Objekt som kan användas som vapen i allmänhet inte tillåtna i handbagage. Från och med 2010, förbjudna föremål ingår pistoler, gevär och vassa föremål såsom isspikar, tapetknivar, knivar och svärd. Sporting bra inklusive fladdermöss, idrotts pinnar, golfklubbor, poolköer, skidstavar och pilbågar och pilar var också förbjudet, men dessa objekt kan placeras i det incheckade bagaget.


  

Kommentar