Klyftan år resor i Afrika

October 27

Klyftan år resor i Afrika


Reser under ett sabbatsår mellan gymnasiet och universitet / högskola eller mellan grundutbildning och forskarutbildning grader är en populär aktivitet. Välj Afrika som din destination om du vill ha en livsförändrande upplevelse där du kan göra en verklig skillnad och lära sig nya färdigheter.

Volontär Medical and Health Care Program

Klyftan år resor i Afrika

Att göra en praktik i marint bevarande i Sydafrika är ett alternativ för sabbatsår resa i Afrika.

Volontär Medicin / Sjukvård Program i Ghana genom Volontär Solutions är ett bra val om du utforskar en karriär inom medicin och hälsovård, har en begränsad budget och vill välja exakt hur länge du reser. Volontärer arbetar för cirka sex timmar per dag under fem dagar i veckan. Du kan välja längden på programmet från en vecka till ett obegränsat antal veckor.

Volontär Travel Solutions Private Limited
LGF 1735, Sec - 45
Gurgaon - 122.003
Delhi NCR
indien
91-124-4378572
volunteeringsolutions.com

anpassad Trip

Välj Real Gap erfarenheter runt om i världen om du letar efter en termin eller längre anpassade sabbatsår resa. Du kan resa ensam eller med en vän, men kommer att delta i grupparbeten. Du kan välja de flesta av din resa till vara i Afrika, och fokusera på en eller flera teman som consvervation, äventyr, medicin eller undervisning.

Real Gap Experience,
1 Meadow Road,
Tunbridge Wells, Kent, TN1 2YG
0189-251-6164
realgap.co.uk

Surfa Instructor Course

Vivisto erbjuder en sex veckors surfing instruktör kurs i Plettenberg Bay, Sydafrika avsedd för studenter som ett sabbatsår eller termin. Du kommer att slutföra både SSA Nivå 1 Surfing Instructor Course och Surf Lifesaving kursen. Boende delas och rabatter finns för grupper om fyra eller fler surfare.

Surfa Instructor Course
Vivisto Limited, 80 High Street
Winchester, Hampshire, SO23 9AT
Storbritannien
0845-603-5719
vivisto.co.uk

Conservation Intern

Välj afrikansk Impact åtta till 24 veckor lång bevarande praktik om du menar allvar med att studera marinbiologi eller bevarande. Under denna praktik i Sydafrika kommer du att arbeta med att öva biologer, har en möjlighet att bli publicerad, och kommer att hjälpa till att bekämpa tjuvskytte.

afrikansk Impact
6 Carlton Stäng
Sunnydale, Noordhoek
Kaphalvön, Western Cape
Sydafrika
27-21-785-4319
africanimpact.com


  

Kommentar