Vad är det bästa sättet att lagra en Tie?

November 17

Vad är det bästa sättet att lagra en Tie?


Slipsen är en dekorativ del av kläder som bärs runt halsen, bunden med en knut och vanligtvis hänger strax ovanför midjan. De är populärt bärs av män med kostymer och smoking. Slipsar är oftast gjorda av stickade material, siden, bomull eller konstgjorda tyger. Slipsen är vanligtvis förknippas med kontors- och affärs klädsel och formella slitage för tillfällen som bollar. Under de senaste åren bära slips har lockat motstånd av många - några på grund av hälsa och några på grund av bekvämlighet och yttrandefriheten.

Hyllor

Det vanligaste sättet att lagra banden är att använda en specialbyggd slips rack. Hängande band på en Tie Rack lämnar dem hängande och detta kan räta ut rynkor. Tie rack är också specialbyggda för att vara jämn och opåverkad för att inte orsaka några skador på ömtåliga slips tyger. Banden kan hängas över andra saker men kan skadas. Kom ihåg att alltid trassel en slips innan hängande den som lämnar det bundna kommer att få den att få permanenta rynkor och intryck.

Rullande

En del människor föredrar att använda rullande som det bästa sättet att lagra sina band. Band kan rullas runt handen och sedan lagras på en hylla. Som med någon metod att lagra banden bör försiktighet iakttas för att lagra dem i direkt solljus eftersom detta kan orsaka blekning och andra skador. Rulla upp tien från den smala änden först. Denna metod för lagring är också ett bra sätt att bli av med rynkor.

allmän skötsel

Bär inte band två gånger i rad som de behöver tid i lager för att få rynkor slätas ut av dem. Skär några lösa trådar på en tie som drar de lösa ändarna kan orsaka stora skador. En annan metod för att räta ut rynkor i en slips är att hänga upp i badrummet när du tar en varm dusch eftersom ångan kommer att ha en de-rynkor effekt. Band bör också lagras i icke-fuktiga områden och även bort från mal om möjligt.

Resor

Många människor kräver band när du reser och bor i en resväska kan vara svårt om produkten av kläder. Det bästa sättet att transportera band är att köpa en specialtillverkad slips portfölj. Andra metoder är att rulla upp dem och lagra dem i ett plaströr, ett par skor eller inuti något annat som en liten låda eller ett par strumpor.


  

Kommentar