Vad är All-Clad köksredskap?

February 12

Vad är All-Clad köksredskap?


All-Clad köksredskap är ett varumärke av handgjorda, bundna metall köksredskap. På sin webbplats, All-Clad Metalcrafters förkunnar att det är "den enda bundna köksredskap tillverkare som använder amerikanska hantverkare och USA-tillverkade metaller för att producera ett komplett sortiment av färdiga bundna köksredskap produkter."

Beskrivning

All-Clad producerar premium köksredskap för professionell kock eller hem gourmet. Dessa produkter tenderar att vara dyrare än andra köksredskap, på grund av deras handcrafting och material.

Historia

All-Clad Metalcrafters grundades 1971 av John Ulam, som upptäckt ett nytt sätt att binda (eller "klädda") metaller i en mer hållbar och effektiv form av köksredskap.

material

All-Clad gör flera rader av produkter med olika blandningar av koppar, rostfritt stål och aluminium. All-Clad vittnar om säkerheten för både dess aluminium och icke klistrade ytmaterial.

typer

Alla-Clad produkter finns tillgängliga i en mängd olika former och storlekar som är avsedda för både spis-top och ugn användning. Flera produktlinjer erbjuder stekpannor med nonstick finish. All-Clad gör också specialvaror såsom fondue krukor och tagines, verktyg och bänkskivan el såsom långsam spisar.

fördelar

De primära fördelarna med All-Clad köksredskap är (1) dess mer effektiv matlagning, på grund av den unika kombinationen av metaller; och (2) den livstidsgaranti av All-Clad produkter.


  

Kommentar