Bra livsmedel för hundar Artrit

June 5

Bra livsmedel för hundar Artrit


Både typen och mängden av den mat du mata din artros hund kan ha en betydande inverkan på nivån av ledvärk och stelhet. God mat för hundar med artrit vanligtvis inte finns på din butikshyllorna, men det behöver inte kosta mycket heller. Tänk på att bra kost och vissa tillägg eller nutraceuticals kan spara veträkningar, förutom att göra din hund gladare och friskare.

Dog Food Ingredients

Utmärkt näring går en lång väg mot underlätta inflammation och smärta av artrit. Protein, fett och aminosyror är byggstenar i smörj leder och att driva in beloppet på en cellulär nivå. Under behandlingen, många näringsämnen lakas ur spannmålsbaserad, medelmåttiga torr hundmat och ersättas med ännu mer förädlade, ibland syntetiska ingredienser. Byta till en minimalt bearbetade kornfria kibble, eller en kokt eller rå kost, bättre kommer att ge näring som underhåller och reparerar friska leder.

Bättre Kommersiella Foods

Sällskapsdjur livsmedelsindustrin har förändrats sedan 1990-talet, och spannmålsbaserade torkade pelletarna inte längre det enda alternativet. Flera företag har kornfria kibble, som Innovas EVO. Frystorkad eller torkade rått kött-baserade torrfoder säljs av Wysong och andra företag. Vissa produkter, som Ärlig kök, formuleras för att ha råa eller kokt kött, fisk och ägg läggs till komplett näring.

Använd Fresh Food

Om du matar torr hundmat, stansa upp kvaliteten på din hunds diet genom att tillsätta färskvaror som ger essentiella fettsyror och högkvalitativt protein. Konserverad lax, sill eller makrill är rik på omega-3 fettsyror, en naturlig anti-inflammatorisk. Råa eller löskokta ägg är hög på essentiella fettsyror och protein. Värme dödar mest aminosyror, så om du är bekväm att mata några rått kött, är detta det enda sättet din artros hund får aminosyror i sin naturliga form.

God mat Håller Hundar Lean

Den enskilt viktigaste du kan göra för din artros hund är att hålla det magert och passform. Du bör kunna enkelt känna alla sina revben. Kolhydrater tenderar att lägga vikt på hundar. De metabolisera proteiner och fetter annorlunda än människor, och den bästa maten för din artros hund är hög proteinhalt, hög fetthalt och låg i kolhydrater.

nutraceuticals

Nutraceuticals är livsmedel som har medicinska egenskaper. Många finns som kosttillskott. Glukosamin och chrondroitin redovisas artrit smärtstillande och finns naturligt i luftstrupe och senor tuggben, liksom i tillägg tablettform. Andra nutraceuticals inkluderar gurkmeja, Perna gröna lipped musslor och mjölk biprodukt duralactin. Även forskningsresultat är entydiga för användning av vissa nutraceuticals i artrit behandling, det finns få, om några, biverkningar till dem och de kan mycket väl vara värt att försöka.


  

Kommentar