Hur man använder Bare Escentuals Mineral Veil

March 25

Mineral Veil är ett av Bare Escentuals 'mest populära produkter. Det kan delvis bero på det faktum att det inte har kopierats av andra företag hur många andra produkter har varit. Kanske är det också därför att det ger att filmstjärna mjuk lins effekt som helst på dagen eller natten. Kanske är det delvis beror på det faktum att det låser i Bare Minerals produkter för att göra vissa de att pågå hela dagen. Eller kanske det beror på att produkten kan användas så många olika sätt. Oavsett yttersta orsaken till dess popularitet, det kan inte förnekas att Mineral Veil är en sällsynt pärla i Bare Escentuals linjen.

Instruktioner

1 Rengör huden noggrant innan några Bare Escentuals produkt.

2 Applicera alla Mineral Veil produkter med samma teknik. Snurra en fluffig puderborste i Mineral Veil, fördela finfördelade pulvret jämnt över borsten. Knacka bort överflödig och polera produkten lätt in i huden.

3 Använd tonade Mineral Veil i ansiktet på de dagar när den är full make-up är inte nödvändigt. Produkten innehåller inget annat än en "hint" av färg för att göra huden ser ut som om det glödande inifrån.

4 Buff Mineral Veil ovanpå någon Bare Minerals foundation som ett slutsteg för att uppnå detta mjuka lins ser att filmen stjärnor har.

5 Välj Feather Ljus Mineral Veil när det är viktigt att huden har den färska ansikten utseende. Feather Ljus Mineral Veil är perfekt ensam eller ovanpå någon Bare Minerals foundation. Eftersom det är mikroniserat ännu mer än vanliga Mineral Veil kommer Feather Ljus inte bygga upp oavsett hur mycket produkt du använder.

Tips

  • Tillämpa någon Mineral Veil produkt flera gånger under dagen för att uppnå detta just gjort upp utseende som är normalt endast möjlig direkt efter applicering din makeup. Produkten låser alla Bare Escentuals produkter på plats tills det är dags att ta bort dem.
  • Mineral Veil är genomskinlig och ger den perfekta finishen som helst.
  • Produkten innehåller inga tillsatser, konserveringsmedel, kemikalier eller doftämnen som kan skada känslig hud.
  • Mineraler Slöja inte innehåller något bindemedel, talk eller vax.
  • Produkten innehåller ingen av de färgämnen som är en del av många andra mineraliska produkter på marknaden idag.

  

Kommentar